2777
2789

سلام به همگی ❤️

اولا بهتون بگم اگه کار می‌کنید اگه زحمت می‌کشید برید خداروشکر کنید که دستتون جلوی هیچ بنی بشری دراز نیست و هر چی دارین از پول زحمت کشی خودتونه

یکی از آشناهامون با اینکه حقوقش خیلی کم بود ولی همیشه خرج های آنچنانی میکرد خیلی زیادددد

همیشه حسرتشو میخوردم که خدایا من دو برابر این کار میکنم زحمت میکشم ولی اندازه این ندارم تا همین چند روز پیشم همین حسو داشتم 

مثلا اون میدونست من عاشق فلان وسیله ام رفت خرید و اومد جلوی من گفت پارتنرم خریده واسم و من واقعا ناراحت شدم که چرا کسی توی زندگیم نیست واسه ی منم بخره خلاصه گذشت تا امروز توسط ینفر دیگه کاملا معتبر صدای طرفو ضبط کرده بود که داشت میگفت آره من بردمش فلان وسیله رو خرید من حدود چند میلیون خرجش کردم(اون آدم معتبر صدای مرده رو ضبط کرده بود)

در حالیکه آشنامون به من گفته بود پارتنرم میخره و همش پز پولشو به من میداد یا حتی شنیدم پارتنر خودش واسش خرج نمیکنه و مرد های دیگه رو تیغ میزنه و چون میخواد پز بده میگه پارتنرم .

عشقای من اگه دستتون توی جیب خودتونه خداروشکر کنید که بخاطر ی قرون پول مجبور نیستین مرد های دیگه رو تیغ بزنید خداروشکر کنید

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دقیقایا این بلاگرا که همش خوشی های زندگیشون رو میبینی وقتی واقعیت زندگیشون رو میشنوی میبینی چقدر زند ...

ببین اشکالی نداره پارتنرت خرجت کنه ولی اینکه با پول پارتنرت بخوای ینفر دیگه رو خورد کنی یا از راه تیغ زنی خودتو خوب نشون بدی این بده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما چه 

شاید تو اداره خدمات رسانی استخدام شده 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
به ما چه شاید تو اداره خدمات رسانی استخدام شده

😂😂😂

هیچ وقت دوست نداشتم کسی رو قضاوت کنم ولی این دختر هایی که با تیغ زدن بقیه میخوان خودشون رو بالا نشون بدن رو درک نمیکنم 

😂😂😂هیچ وقت دوست نداشتم کسی رو قضاوت کنم ولی این دختر هایی که با تیغ زدن بقیه میخوان خودشون رو بال ...

کمبود دارن خب 

تصور کن یکی از همینا تو چشام نگاه کرد گفت وکیل میخوان چیکار میزنن گوگل همه چی یاد میده لبخند ملیح زدم و گفتم اتفاقا همونا با غلط کردم به دادم برس میان دفتر ما

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
کمبود دارن خب تصور کن یکی از همینا تو چشام نگاه کرد گفت وکیل میخوان چیکار میزنن گوگل همه چی یاد میده ...

وای دقیقا همیشه دوست دارن حس کمبود به آدم بدن

من دانشگاه آزاد میرم یبار توی جمع صحبت دانشگاه و مدرک و اینا شد یهو بحث کشیده شد به یکی از فامیلامون که واسه حرفه مورد علاقش میره بهترین آموزشگاه 

همین آشنامون گفت واسه پز دادن میره اون آموزشگاه 

منم گفتم چه کار خوبی میکنه واسه هدفش تلاش میکنه هر چقدرم هزینه کنه نتیجشو میبینه ارزش داره.

آشنامون گفت نه اصلا هم اینطور نیست کسی که بخواد یاد بگیره همه جا یاد میگیره و دیگه همه جا الکی الکی نمره میدن مثل دانشگاه آزاد که الکی نمره میدن قبول میکنن‌.

منم بهش گفتم اشتباه بهت رسوندن دانشگاه آزاد باید درس خوند استاد عاشق چشم و ابروی دانشجو نیست که نمره بده در ضمن اگه فکرمیکنی دانشگاه آزاد راحته چرا خودت نرفتی.

باورت میشه در هر صورت حس ناکافی بودن میخوان بدن به آدم؟😑

وای دقیقا همیشه دوست دارن حس کمبود به آدم بدنمن دانشگاه آزاد میرم یبار توی جمع صحبت دانشگاه و مدرک و ...

اینا از در پشتی دانشگاهم نمیتونن وارد بشن بزار چرت و پرت بگن مهم نیست 

اینا از در پشتی دانشگاهم نمیتونن وارد بشن بزار چرت و پرت بگن مهم نیست

دقیقا 

از حرص و حسادت نمیدونن چی بگن

حرفات بوی حسادت میدهرهاش کن

آره چرا دروغ بگم بهش حسادت میکردم فکر میکردم پسری که توی زندگیشه خیلی بهش احترام میزاره و دوستش داره و خیلی آدم خوبیه ولی الان متوجه شدم اونطور که می‌گفت نبود و مردهای دیگه رو تیغ میزد و میومد جلوی من پز میداد

باورت میشه اگه می‌فهمید عطر مورد علاقه من چیه زودتر از من می خرید تا ثابت کنه من زودتر خریدم و تو نتونستی؟

ولی الان خداروشکر میکنم اگه هم چیزی دارم از خودمه