2777
2789

اینارو گرفتم خوبن؟ 

و اینکه باهم مصرف میکنم ضرر نداره؟ 

یا ویتامین رو بعد نهار، اهن رو بعد شام بخورم؟ 

خدایا شکرت که بهمون نظر انداختی🙏🏻

خب با دستور پزشک دارو بگیر و مصرف کن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دستور پزشک گرفتم عزیزم  سوالم اینه که باهم بخورم بد نی؟ چون مکملم اهن هم داره

از دکترتم بپرس 

اما منم فموبرا میخوردم اهنم استفاده میکردم 

بازم اهنم افت کرد🤣بچه همه چیزو میکشه از ادم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اگ دکترت داده ن عب نداره...فقط باید موقع مصرف آهن کلسیم نخوری....موقع خوردن قرص کلسیم هم دوساعت قبلش ...

کلسیم نمیخورم 

دکترم نگفته که بخورم لازمه؟ 

از هفته ۱۷ بعد بعد لازمه خوردنش...تا سه ماه بعد زایمانم من خوردم

اهن و ویتامین و کلسیم؟ اینارو تا سه ماه بعد زایمان باید بخوری؟ 

کشک و ماست و شیر زیاد میخورم شاید برا همین گفته لازم نیس

اهن و ویتامین و کلسیم؟ اینارو تا سه ماه بعد زایمان باید بخوری؟  کشک و ماست و شیر زیاد میخورم ش ...

شاید...من‌که خوردم از اول تیر تا الان دارم میخورم....کشک رو بخاطر اون زیره اش نمیخوردم..آخه باعث باز شدن دهانه رحم میشه

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...