2777
2789

پسرخالمه خیلی بچه با حیا و مذهبی هست روش کراشم چیکار کنم؟ 

بعد منم اینجوریم که شال اینا هم سر نمی کنم به زور

امروز چون همش باهم بودیم بیرون شال سرم کردم

ولی نمی دونم چیکار کنم پسرا شما هم بگین😁

الانم بیشتر دارم به داداشش نزدیک میشم تا خودش 

بعد در حدیه که وقتی مثلا تو ماشینیم سر پیچ اینا ماشین رو سفت میگیره که یوقت به من نخوره نامحرممم😂🤣با اینکه یکی دیگه هم بینمونه😶

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای یه لحظه فکر کردم خودم این تاپیک رو زدم دقیقا پسرخاله منم همینه توی این فکرم جلوش نماز بخونم � ...

🤣🤣🤣🤣

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بگو شمارتو بده برا نماز صبح بیدارت کنم

لعنتی🤣🤣🤣

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وقتی اعتقاداتتون باهم نمیخونه مگه دیونه ایی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍