2777
2789

سلام دوستان 

من ۲۴ سالمه ،و امسال اولین سال معلمیم هست ، سر ساماندهی خیلی اداره اذیت کرده ، من به سه مدرسه معرفی شده بودم که به خاطر رفتن افغانی ها منتفی شده بود ، البته مدرسه اول گفت ما سال اولی نمی خوایم ، مدرسه دوم و سوم هم گفته بود به خاطر رفتن افغانی ها منتفی شده ، مدرسه چهارم هم مدرسه جدید هست که امسال اولین سال راه اندازی هست و مدیر مدرسه سوم گفته بود ، که حتمن این مدرسه راه اندازی می شه ولی من هنوز شک دارم نکنه ایم مدرسه هم نشه و مازاد شم 😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانم دیروز به من گفت بی عرضه چرا این اتفاق برای همکلاسی هات نیوفتاده بود نمی دونم چی شد که من جیغ زدم ، همینجوری پشت هم داد می زدم که تقصیر من نیست من از تیر ماه دارم پیگیری می کنم و اداره می رم ، شانس من اینجوری شده 

بهد با مشت اومد به شونه هام زد که من بیشتر سرش داد زدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمی دونم چی کار کنم تازه دو بار هم با پدرم اداره رفته بودم طلبکار بودن که شما چرا می یایین این جا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان نمی دونم چی کار کنم برم اداره باز ؟ 

اعتماد به نفسمو مامانم خیلی خرد کرد 

اعتماد به نفستو کسی دیگه ای تعیین نمیکنه

بنظرم توی ایران نیازمند به پارتی دارید

اگر ندارید نیازمند به کوشش فراوان هست

بدون تو همینطوریش هم تلاش های زیادی برا خودت میکنی

و باعث افتخاره

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.