2777
2789
عنوان

خانوما بیاین عکس بزارین 😐😎

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 36 پست
 عع صب شدههه😂😂😂

اره دیگه 😐

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومیز ندارم ولی میخوام عقدم این لباسو بپوشم😁💜

چه خوشمله خریدی 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
اره دیگه 😐

بچه ک  روز و شب نمیزاره برع ادم حس میکنم تازه ۱۱.۱۲ شبه🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)
من خوابم میاد پسرم بیداره.  تو اینستا بگرد عجب مدلایی داره

اخ ره منم بچم نمیزارع بخابم پیجی چیزی سراغ داری

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)
مزون باید سفارش بدم عزیزم

ایشالا به سلامتی