2777
2789

من از پریروز لکه بینی دارم الان روز ۲۹ سیکلمه

هیچ وقت قبل پریود اینجوری نمیشدم یه دفعه خونریزی شدی داشتم

به نظرتون علتش چی میتونه باشه چرا پریودم شروع نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۲۶ سیکلم بی بی زدم منفی شد

بازم صبر کن تا اگه مثل قبل  پریود  نشدی بی‌بی بزن من خودم درست دو روز مونده به  پریودم لک دیدم چند روز همش منتظر بودم تا پریود بشم روز پنجم زدم مثبت شد لک لانه گزینی بود

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

من پنجم همین ماه آمپول اچ سی جی تزریق کردم روز نهم لکه بینی داشتم خیلی کم بود و صورتی رنگ  دیشب یه بی بی زدم اولش منفی بود بعد چند ساعت یه هاله انداخت امروز صبح دوباره امتحان کردم یه هاله انداخت بعد دو دیقه عصر رفتم آزمایش دادم مثبت بود شاید شماهم مثبت باشی چون لکه داشتی

من پنجم همین ماه آمپول اچ سی جی تزریق کردم روز نهم لکه بینی داشتم خیلی کم بود و صورتی رنگ  دیشب ...

برای منم در حد پد نیست ولی عذر میخوام وقتی خودمو با دستمال خشک میکنم میبینم لک قهوه ای هست

یعنی ممکنه لانه گزینی انقدر طول بکشه ۳ روز شده دیگه

برا من پنج روز بود و تیره هم بود در حالی که برا بعضیا روشنه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
رابطه که اصلا وقتی لک ببینم ندارم چیزای طبع گرمم چشم خدا کنه مشکل حادی نباشه

انشاله که باردار باشی ولی اگرم نبودی نترس بیشتر خانما قبل از پریودی لک می بینن