2777
2789
عنوان

اتفاق های عجیب و غریب🥵🥶

819 بازدید | 64 پست

.من یادمه که مادرهمسرم، یه جور شکلات که بهش میگن تختُگ و سوغات یزده..خریده بود..آوردش خونه..و نصفش کرد..و یه نیمه داد به من و یکیشو گفت برا سحر(خواهرهمسرم)

این ماجرا گذشت..شاید حدودا ۴۰ روز..

من به همسرم گفتم برام از اون شکلاتا که مامان گرفته بود بخر..

آدرس سوپرمارکتو دادم(خودمم قبلا توی اون سوپری این شکلاتارو دیده بودم حتی جاشو بلد بودم)..

همسرم متوجه نشد چجور شکلاتی میخوام.‌عکسشو که نشون دادم..گفت من اولین باره همچین چیزی میبینم..

از فروشنده هم پرسیده بود..گفته بود من تا حالا همچین محصولی نیاوردم‌..حتی عکسشو بش نشون داده بود...فروشنده گفته بود من اصلا از اینا ندیدم :/

رفتم از مادرشوهرم پرسیدم ..مامان اون شکلاتارو از کجا خریدی؟ گفتش کدوما؟

نشونش دادم..گفت والله من اولین باره این مدل شکلات رو میبینم و چیزی که تعریف میکنی رو اصلا یادم نیس.!!!.

خیلی عجیب بود برام

ولی من دقیقا با جزئیات یادمه اون روز چه اتفاقی افتاد..

.

به نظرتون ماجرا چیه؟!

مادرشوهر خطرناک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خواب دیده بودی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماتویزدسوغاتی به نام تختگ نداریم 😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

برای منم پیش اومده 

مثلا یه چیز رو دادم به دوستم 

چند سال بعد توی کمد خودم بود , پیداش کردم   

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
🥵 😅😅😅

والا.واقعانداریم .توگوگل  هم زدم هنگ کرد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤