2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 85 پست
از شوهرم خیلی راضی ام ولی خانوادش خیلی بدن  علنا طلاقمو سرکوفت میکنن میگن پسرمون حیف شد با تو

شوهرت ازدواج اولشه؟؟؟

چنتا بچه دارید؟

شوهر سابقت اخلاقش چطور بود 

ببخشید این همه سوال بخدا حالم بدههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عرب نیستم ولی خوزستانیم

😞

منتظرم روزی هستم که همه خوشبختیمو با گوشت وخون حس کنن و اون روز دیر نیس چون خدا با من است خدای بزرگ ومهربان بیشتر از بی نهایت دوستت دارم 😊🌷🙏من به معجزه خدا ایمان دارم همانطور که خدای یوسف پیامبر زلیخا را  جوان ساخت😊
ن اشکال نداره  همسرم مجرد بود  بچه نداریم هنوز  شوهر سابقم عوضی ترین ادم این دنیا ...

یعنی بنظرت من جدا بشم ۲۰ سالمه قیافه ی خوب دارم خانواده معروف شانس ازدواج دوباره دارم؟؟

بعد ازدواجت سنتیه؟

تجربه س

تجربه های گرانبهات رو برای خودت نگه دار عزیز من

همه قرار نیست چیزی رو تجربه کنن که شما تجربه کردی

مثال نقض زیاده

حتی تا اخر عمر ازدواج نکنی بهتر از زندگی با کسیه که تو رو به تقطه ای برسونه که بخوای خودت رو از بین ببری

عزیز دل من اگه شما که به این دلایل میخوایی جداشی پس خاک تو سرمن کنن که با یه مرد روانی ۶ سال زندگی کردم 

من که این همه دلیل داشتم برای جدایی طلاقم ۲سال طول کشید هنوزم جدانشدم 

مشکل شما قابل حله مشاور برو یا یه بزرگی ریش سفیدی چیزی بینتون حکمیت کنه بین خودتون راه حل میدن حل میشه ...

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

اگه بچه نداشتی بهت میگفتم اول برو یه کار پیدا کن و بعدش سریع اقدام به طلاق کن عزیزم حتی شده از مهریه بگذر ولی طلاقتو بگیر. ولی الان پای دوتا طفل معصوم در میانه. منم مادرم و میفهمم که هیچکس برای بچه غیراز خودت نمیتونه مادری کنه. شما سنت خیلی کمه عزیزم . زود و عجولانه تصمیم نگیر. درسته زندگی سختی داری ولی حداقل بچه ها تون پرد و مادر دارن . بخدا فکر نکن همه زندگی ها گل و بلبله. خیلی ها دارن می‌سوزم و می‌سازم. متاسفانه زود ازدواج کردی و زود بچه دار شدی درست. ولی میتونی با درایت و هوشمندی زندگیتو ازین رو به اون رو کنی گلم. خودت داری میگی افسرده گی داری. پس اول خودتو درمان کن.هرجور شده خودتو درمان کن . وقتی شوهرت خونه نیست آهنگ شاد بزار و خودت و بچه هات باهم برقصین. بزار بچه هات از زندگی لذت ببرن. خدا رو شکر کن که شبها بچه هات توی بغلت هستن. یه تاپیک هست که کاربر گلبوته جون دارن . خیلی می‌تونه کمکت کنه میگردم اگه پیداش کردم لینکشو میزارم حتما حتما بخون و استفاده کن. ایشون هم به جدایی رسیده بودن با یه بچه ولی با یه تلنگر کوچک و شروع تغیرات در خودشون زندگیشونو ازین رو به اون رو کرده بود و شوهرش که دست بزن داشت تبدیل شده بود به یه مرد عاشق . زندگی رو به همین راحتی خراب نکن عزیزم . میدونم شرایط خیلی سختی داری ولی یکم دیگه تحمل کن و از خدا کمک بخواه که ارحم الراحمینه و حتماً کمکت می‌کنه خواهر خوشکلم.

این نیز بگذرد .... 

تجربه های گرانبهات رو برای خودت نگه دار عزیز من همه قرار نیست چیزی رو تجربه کنن که شما تجربه کردی ...

این خانوم مشکل خاصی نداره با همسرش تا طلاق بگیره همه مردا ک کامل نیستن جای اینکه راهنماییش کنی طلاق رو درست ندون واسه هر کسی

یه راهنمایی اشتباه شما ممکنه یه زندگی خوب رو به گند بکشونه شاید ایشون افسردگی دارن و باید درمان شن 

کسایی ک افسرده ان از کاه کوه میسازن 

بی اعتماده عصبیه همه چیو بهم دیکتهدمیکنه مثله یه معلم اینجور باش اینجور راه برو اینا برو اینکارو بکن ...

بخدا همه اینا مسایلی هست که قابل حل شدنه عزیزم . فقط یکم سنت کمه و مشکلات روی دوست سنگینی می‌کنه مطمئن باش یکم تغییر کنی زندگیتم تغییر می‌کنه .‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌خودت تغییر   مثبت داشته باش تا زندگیتم تغییر مثبت داشته باشه

این نیز بگذرد ....