2777
2789

سلام به همه مامانای عزیز

پسرم ۳ سال و ۲ ماهشه جمله دو کلمه ای میگه ولی اکثر حرفاش نامفهومه کلا انگار دوست نداره حرف بزنه خیلی ناراحتم چون تو روابطش با هم سناش تاثیر گذاشته و خوب دیگه۳ سالو رد کرده البته یه بار متخصص مغز و اعصاب بردم گفت مشکلی نداره فرستاد کاردرمانی که اصلا همکاری نکرد کلا از محیط دکتر و مطب میترسه از آزمایش خون یکسالگیش طرف باید خیلی ماهر باشه تا نتیجه بگیریم 

لطفا هر تجربه ای دارید منو در جریان بزارید 

البته یه دختر ۱۰ ساله م دارم که با اون خیلی بازی میکنه ولی اصلا تو حرف زدن ازش تقلید نمیکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر زادم تا چهارسالگی درست و حسابی حرف نمیزد مهد که رفت بهتر شد توی پیش دبستانی مسخرش میکردن میگفتن معلوم نیست چی میگه ولی یهو خیلی پیشرفت کرد و تا کلاس اول عالی شد من بیشتر توصیه ام مهد و ایناس

منم خواهر زادم تا چهارسالگی درست و حسابی حرف نمیزد مهد که رفت بهتر شد توی پیش دبستانی مسخرش میکردن م ...

آخه تو این کرونا میترسم مهد بفرستمش 

سه بار تا حالا گرقته 

همین امروز دکتر بودیم

هفته ای یکی دو بار چی ؟فقط مشکلش جمله گفتنه ؟کلمات رو بلده ؟

نه جمله ها رو محدود میگه 

کلمات رو میدونم زیاد میدونه 

مشکل جمله بندی و اینوه تمرکز نمیکنه درست حرف بزنه 

میدونم نیاز به کمک داره

نه جمله ها رو محدود میگه  کلمات رو میدونم زیاد میدونه  مشکل جمله بندی و اینوه تمرکز نمیک ...

اشکال نداره اگه کلمات رو بلده یواش یواش راه میفته ولی بنظرم توی همسناش باشه زودتر

نه جمله ها رو محدود میگه  کلمات رو میدونم زیاد میدونه  مشکل جمله بندی و اینوه تمرکز نمیک ...

سلام عزیزم ببخشید من تو نی نی سایت راجب دکتر محمدرضا علائی دارم سرچ میکنم تو یکی از تاپیکا متوجه شدم شما بچتونو پیشش میبرید

منم پسرم ۶ اردیبهشت پیشش نوبت داره میخواستم ببینم چطور دکتریه؟ تورو خدا راهنماییم کنید خیلی نگران وضعیت پسرم هستم  از راه دور میرم پیشش پسرم مشکل چاقی داره