2777
2789
عنوان

سلام توروخدا کمکم کنین

138 بازدید | 27 پست

سلام شوهرم خیلی بد دهنه و فوش میده توروخدا بگین چکارکنم خیلی هم دوسش دارم جونم به جونش بستس توروخدا راهنماییم کنین

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

فلفل بزن دهنش

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر به سرش نزار دهنش باز شه

اخه یعنی شوخی نکنم اصلا حرف نزنم کلا اصلا اونجوری باشه باید لال بشم😭

😂😂😂😂جراتشو ندارم دلمم نمیاد

🤣🤣🤣🤣

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
اخه یعنی شوخی نکنم اصلا حرف نزنم کلا اصلا اونجوری باشه باید لال بشم😭

دیگه قلقش باید دستت باشه ببین سر چه چیزایی اینجور میشه بعدشم اینجور اخلاقا باید حد حدود براشون گزاشت یعنی زیاد بهش به حریم ش نزدیک نشو هر چند تعریف و رفتارش از حریم اشنباهه..

😭😭😭😭😭😭

ببین کلا من که رد دادم از دست این مردا

راحت شدم ازدستشون واقعا نمیدونم چه راهکاری بهت بدم ....

دیگه قلقش باید دستت باشه ببین سر چه چیزایی اینجور میشه بعدشم اینجور اخلاقا باید حد حدود براشون گزاشت ...

اخه چجوری حد گذاشت وقتی که تنها کسیه که توزندگیم از ته ته قلبم دوسس دارم و بهش وابستم من تو سن 14سالگی نامزدش شدم چون سنم پایین بود شده همه دنیام الانم 25بهمن میرم تو هیجده فکرکن چهارسال تو اوج سن بلوغ و همه فقط همسرم بوده وبس ومن وابسته اش شدم ولی اون هیچ وابستگی نداره😭

ببین کلا من که رد دادم از دست این مردا  راحت شدم ازدستشون واقعا نمیدونم چه راهکاری بهت بدم ... ...

یعنی چی راحت شدی؟ 

من رد دادم🥲

اخه چجوری حد گذاشت وقتی که تنها کسیه که توزندگیم از ته ته قلبم دوسس دارم و بهش وابستم من تو سن 14سال ...

عزیزم ۱۴ ...من ۱۸ ازدواج کردم میگم چقدر بچه بودم چه افکاری بچه گونه ای داشتم...ان شاالله وابستگیت کم شه اینقدر به خاطر اخلاقش اذیت نمیشی