خودم و میزنم ولی اونو نه اخه تموم زندگیمه میخوام همونجور که دوسش دارم دوسم داشته باشه ولی اونجوری نیست من وابستشم ولی اون اصلا حالا اینا هیچی جدیدا بددهنم شده😭😭😭😭
توکلم فقط به خودته خدا جونمیشه برای بارداریم صلوات بفرستین
دو سه بار بی محلش کن اونجا رو ترک کن از کنارش پاشو برو تو آشپزخونه خودتو سرگرم کن
اخه بی محلش کردم اونم دیگه بی محلی میکنه حتی شده ده بیست روزم باهام قهر کرده میدونه وابستشم و میرم منت کشی واسه همینم اون قهر میکنه و ادعاشم میشه که من مقصرم
اخه بی محلش کردم اونم دیگه بی محلی میکنه حتی شده ده بیست روزم باهام قهر کرده میدونه وابستشم و میرم م ...
بی محل کن ولی قهر نکن منظور منو متوجه نشدی ....یعنی خودتو ناشنوا بگیر برو دنبال کارات بعد چند ساعت عادی رفتار کن حرف بزن مثلابگوا شام بیارم لازم نیست قهر کنی نسبت به حرفاش بی اعتنا باش دو بار اینکار کنی خودش خسته میشع
گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
مثلا لذت شیرین طلاق 💃💃💃💃💃ول ول ولک اها 😁😁 دندون دردو کندم انداختم البته من شوهرم روان ...
خو مال من روانی که نیست الحمدلله
خوب کاری کردی اگه روانی بوده ولی به نظر من همه چی با صبر درست میشه البته باید صبورهم باشی از جونتم سیر باشی که دربرابر خیلیا صبور باشی بسپاریش به زمان وای من با کمک خدای خوبم ایشالله مشکلاتم و حل میکنم
خو مال من روانی که نیست الحمدلله خوب کاری کردی اگه روانی بوده ولی به نظر من همه چی با صبر درس ...
انشاالله عزیزم خدا کمکت میکنه 😘😘😘
گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂