2777
2789

سلام دوستان 

حالم اصلا خوب نیست نمیدونم چیکار کنم ک این حسادت از من دور بشه

اگر یکیو خوشگلتر از خودم ببینم یا از ینفر تعریف بشه بخدا داغون میشم از درون ولی به رو خودم نمیارم نمیدونم چیکار کنم ک اینجور نباشم 

از درون بخدا داغون شدم نمیخام پز بدم ولی واقعا همه بم میگن خوشگلی الان تازه از عقد برگشتم چن نفر بودن که نصبت بهشون حسادت دارم از بس اطرافیان تعریفشونو کردن اینجور شدم؛اصلا عقد بهم خوش نگذشت ازبس فکرای بیخودی کردم نمیدونم دیگ چیکار کنم

ببخشید ک این همه حرف میزنم ولی اگ راهی بلدید ک من ازشر این حسادت دور بشم لطفا خواهرانه کمکم کنید خیلی ناراحتم از درون دارم نابود میشم🥺🥺🥺

تو حتی از خودت زیباتری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم همین که ازاین عادت بدت میاد  قدم اوله گلم باید کم کم روخودت کارکنی انشالله که درست می ...

ممنون عزيزم

بخدا متنفرم از این رفتار 

خدا کمکم کنه لطفا برام دعا کن

ببین یه واقعیت اینه که همه احساسات تو وجود ما آدمها هست اما باید به سمت مثبت هدایتشون کنیم تا برامون مفید باشن 

همین که پذیرفتی یه احساست به افراط رسیده یعنی یه قدم مثبت، حالا سعی کن ازش استفاده کنی

مشاوره‌های گروهی خیلی بهت کمک میکنه، کتاب نیمه تاریک وجود را هم بخون اونجا هم تکنیک‌های خوبی را به عنوان تمرین یاد میده 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
هر صفتی رو بدونی و بپذیریش از بین میره همین که میدونی خودت و قبولش کردی پس درست میشه

امیدوارم بخدا دارم دق میکنم که این رفتارو دارم

ببین یه واقعیت اینه که همه احساسات تو وجود ما آدمها هست اما باید به سمت مثبت هدایتشون کنیم تا برامون ...

ممنون عزیزم حتما میخونمش

اتفاقا منم همین کتاب رو یادم اومد

خیلی کتاب خوبیِ فقط باید با دقت و توجه خوند چون هر خطش نکته داره برای استفاده کردن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.