2777
2789
عنوان

پوشک و سوختگی پای بچه م و حرفای مسئول داروخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
فقط سودوکرم بزن و پوشکشو عوض کن  هربار هم با صابون بچه فیروز بشور و تا جاییکه میشه بذار هوا بخ ...

سودوکرم نزدم امتحان می کنم حتما.والله می شورم با صابون هربار کامل خشک می کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا بچه رو پوشک نکن شلوارم نپوشون

زیرش یه چیز بزرگ و چند لایه بنداز

بعد بشور ۲ تا شب هوا بهش بزنه خوب خوب میشه

وازلین هم عالیه...روزی ۳ یا ۴بار بشور

بعد کامل کامل تمیز کن

بین هر بار پوشک کردن بزار یه نیم ساعت بدن بچه ازاد باشه

زود خوب میشه

ا ه پسر بچه اس که میزنه همه جاروآبپاشی میکنه 😄😍

شلوار داره ها لخت که نیس

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

شاید بخاطر دندون هاشه ..میخاد دندون دربیاره ..من پماد زینک اکساید میزنم با پماد کالاندولا 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
سودوکرم نزدم امتحان می کنم حتما.والله می شورم با صابون هربار کامل خشک می کنم 

اصلا نباید مواد شوینده صابون ومایع ویاشامپواینابزنی...فقط بایدباآب بشوری .‌..دکتربه من گفته بود...خودشم پماد زینک اکسیداستفاده کن

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
شبا بچه رو پوشک نکن شلوارم نپوشون زیرش یه چیز بزرگ و چند لایه بنداز بعد بشور ۲ تا شب هوا بهش بزنه ...

وازلین گهگاهی می زنم .تا حالا اینجوری نشده بود سوخته ولی اینجوری نه کنار پاهاشه بیشتر دلم کباب شده براش