سلام مامانا.یه ده روزیه پای پسرم خیلی سوخته هر کاری می کنم خوب نمی شه.پماد ایروکس می زنم پودر می زنم دکتر بردم دوتا مماد داد ترکیب کنم می زنم خوب نشد .امروز رفتم داروخانه شیرخشک بگیرم گفتم بزار ازشون بپرسم در این مورد .گفت این سوختگی مال پوشکه مارک پوشکشو عوض کردی که گفتم نه.مای بی بی می بندم یه ساله و مشکلی تا حالا تداشته .بعد گفت این پوشکای یه بارمصرف حالا هر مارکی بعضیاشون از مواد بازیافتی درست میشن و اصل و تقلبی دارن.شما متوجه نمیشین که کدومش موادش اصله و کدوم بازیافتی.احتمالا اینبار که گرفتی از اون مواد بازیافتی درست شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم