2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره بامزه تعریف کنم

250 بازدید | 12 پست

بچه ها من با یه آقایی نامزد کردم البته پدر عزیزم هنوز نظر مثبت قطعی نداده گفته بیاد بره خونمون ببینم چی میشه ولی به هر حال از نظر خودم چون قصدمون ازدواجه و خواستگاری رسمی هم اومدن یه جورایی نامزد میشیم ولی خاطره برای زمانی هست که دوست بودیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زمانی که دوست بودیم دوست های من با شوهراشون و یه سری هاشون دوست پسراشون یه سری هم سینگل مهمونی گرفتن ما از این مهمونی ها میریم خانواده ام هم میدونن موردی هم نداریم من به دوست پسرم گفتم اول گفت نه نمیام بعد خلاصه راضی شد 

همشووگفتی لایک کن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

فقط قرار شد با ماشین من بریم و تقریبا اون مهمونیه نزدیک خونه نامزدم بود اون موقع نامزد نبودیم ایشون گفت بیا دنبال من بریم مهمونی من هم گفتم اکی رفتم دم خونه اش گفتم من رسیدم بیا پایین گفت من تازه از سرکار اومدم هنوز آماده نشدم بیا بالا تا من آماده بشم گفتم نه من تو ماشین میشینم گفت وا خوب بیا بالا دیگه تو ماشین میخوای چیکار کنی من هم شانس یه دستشویی گرفته بودم اصلا وحشتناک گفتم باشه میام 

تو آسانسور داشتم از ترس سکته می کردم دستشویی هم داشتم گفتم اگه خواست کاری کنه میزنمش فرار می کنم 

خلاصه رسیدم همین که رسیدم و در رو باز کرد گفت من میرم دوش بگیرم تا رفت حموم من رفتم دستشویی بعد داشتم از استرس میمردم همون مبل اول دم در نشستم کیفم هم بغل کردم سرم هم انداختم تو گوشیم فقط دعا میکردم و هی میگفتم چه غلطی کردم گفتم بریم مهمونی 

آنقدر خودم رو منقبض کرده بودم از ترس که همه بدنم درد گرفته بود هزار تا سناریو از جلو چشمم رد شد باور کنید راست میگم 

بعد دیدم یه لحظه با این حوله تن پوش ها از حموم اومد بیرون من سریع سرم رو انداختم پایین اون هم رفت تو اتاق لباس پوشید موهاش رو یه کم سشوار کشید من هم همون‌جوری کز کرده بودم بعد اومد از اتاق بیرون گفت بریم 

بعد گفت چرا آنقدر رنگت پریده گفتم نه فکر کنم کرم پودرمه دیگه خلاصه اومدیم رفتیم مهمونی 

الان بهم میگه وای اونروز چرا اون شکلی بودی آنقدر دلم برات سوخت گفتم کاش نگفته بودم بیاد بالا همون تو ماشین میشست 

الان هر وقت یاد قیافه اونروزم می‌افتم میمیرم از خنده آخه هیچ وقت خونه هیچ پسری نرفته بودم و جز خط قرمزهام بود 

خخخخخخ خیلی صحنهای بدیه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خخخخخخ خیلی صحنهای بدیه 

خیلی اصلا انقباض عضلات حالت تهوع همه رو با هم گرفته بودم تا آخر مهمونی هم سرم شدید درد میکرد 

موندم چه جوری یه سری ها راحت میرن خونه دوست پسرشون 

حالا پدر من خیلی روشنفکر من از بیست سالگی با دوستام مسافرت می رفتم حتی مسافرت خارج از کشور هم بارها بدون خانواده و با دوستام رفتم حتی دوبار تنها رفتم 

ولی خیلی از این چیزا میترسم 

الان هم نامزدم شوخی می کنه هر بار چیزی میشه میگه بیا بریم خونه ما در صورتی که هفته ای یک بار میاد خونمون و شام دور هم میخوریم ولی خیلی من رو مسخره می کنه 

خیلی اصلا انقباض عضلات حالت تهوع همه رو با هم گرفته بودم تا آخر مهمونی هم سرم شدید درد میکرد  ...

خخخخخخخ خوبهه اونطوری ولی باید ادم بیشتر مراقبت کرد ب مشکلات برنخورده  یوقت خدایی نکرده

دقیقا من هم چون باز طرفم رو می‌شناختیم رفتم ولی مردم تا اومدیم بیرون 

😂😂😂😂😂