2777
2789

دوستای کره ای پیدا کنید و کلی حرفا و اصطلاحات و کلمات خفن کره ای یاد بگیرید

با کمترین هزینه و کلاس های گروهی و خصوصی

چرا🙃

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغ ممنوعه  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چی چرا😅

چرا دوستان کره ای پیدا کنیم😂

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

چرا.من ک سریال میبینم زبونشون انگار اسونه ولی جداگونه ک میرم بخونم سختتتت یه  اَ بالاس ۳ تا دیگه   َ داره

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

وای من زبان مادریمو هنوزبهش مسلط نیستم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه سخت نیست چون از پایه یاد نگرفتین اینجوری براتون سخته

مثل زبانه چینیه یا متفاوته؟

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
خیلی باهم فرق دارن عزیزم زبان چینی کاراکتر داره ولی کره ای الفبا

ایدی تو بر میدارم خواستم اموزش ببینم بهت پیام میدم 

ای وای😂😂😂😂😂

😂😂چطوری یادگرفتی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است