2777
2789
عنوان

زنی هست با قیافه شوهرش

693 بازدید | 61 پست

سیلاااام

اقا بنظرتون چهره چقد مهمه تو زندگی؟

بنظرتون اگر بهش هیییچ حسی نداشته باشی و خوشگل نباشه زیاد، اما اهل محبت و اینا باشه

شمام دلتون پیش کسی نباشه

عاشقش میشین؟؟

کسی هست بین شما یا دور و برتون، با این شرایط که گفتم، بازم شوهرشو نخواد؟؟

گاهی امید، تنها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه برای من معیار اوله

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

قیافه مهم نی درحدی ک بشه تحملش کرد

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

باید ببینی خودت چطوری و دلت چی میخواد خیلی از خانما بودن که چهره طرف به دلشون ننشسته بعد دو تا بچه گفتن همسرم دوست ندارم بعضیام از اول براشون مهم نبوده قیافه و.عاشقانه همسرشون دوس دارن

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

شوهرم معلولیت داره از ناحیه دست ولی من قبولش کردم وعاشقشم هزار بار اگ ب گذشته بر گردم بازم انتخابش میکنم چون خموم دنیامه

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍

هستن کسایی قیافه دارن اخلاق ندارن ب درد جرز لای دیوارمیخورن مهم اون اخلاقه ک بتونی باش کناربیای

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍