2777
2789
عنوان

دلتنگی

161 بازدید | 23 پست

بچه ها من شدیدا دلم برای نامزد سابقم تنگ شده.خواب و خوراک ندارم.الان نزدیک به دو ماهه که تمام شده.امروز سالگرد عقد خواهرش بود دوباره اینستایی که حذف کرده بودمو نصب کردم و دیدم خواهره و شوهرش پست سالگردشون رو با شادی گذاشتن.به نظرم خواهره تو بد شدن رابطه ی ما تاثیر زیادی داشت.اونقدر دلم گرفت و وحشت کردم گفتم برم نماز بخونمو و با خدا درددل کنم.

اخرش هم اومدم اینجا نوشتم .

نمیدونم برمی گرده یا نه.۲۶ تا عکس گذاشته تلگرامش.نمی دونم دوست دختر پیدا کرده یا دنبالشه.آخه قبلا خیلی دختر دورش بود.

کسی ک رفته دیگه ارزش غصه خوردن نداره 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش_کننننن#  

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

منم دلم تنگ شده 

امروز بعد 25 روز 10 ثانیه ویدیو کال تونستیم بگیریم ببینمش 

دارم میمیرم برای بغل کردنش

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.

چکار خوبی که با نماز خودت و اروم‌میکنی🌹بهترین‌مسکن

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

عزیزم حستو کاملا درک میکنم بنظرم ی سری روشا واسه برگشتن کسی ک رفته وجود داره خیلیا هم نتیجه دیدن

ولی اگر هم نتیجه نداد اشکالی نداره تو هدفت این باشه ک حالت خوب باشه 

حالا اگ خواستی بهت میگم ولی نمیدونم چقدر رو تو تاثیر داره

بفرمایید

خب من نمیدونم اینا واقعیت داره یا ن فقط چون شرایطم مث توعه حالمو خوب میکنم باهاشون

اولیش تله پاتیه ، ی سری شرایط داره ک قبل خواب فراهم میکنی اون شرایطشو و حرفایی ک دوست داری طرفت بزنه رو تصور میکنی با چهره ی اون شخص 

توی نی نی سایت هم خیلیا گفتن نتیجه دیدیم 

من تو گوگل زدم تله پاتی با عشق و تایپک هایی با این محتوا اومد

باز قانون جذب هم تاثیر داره اینکه تو ی اطمینان سازی داشته باشی نسبت ب بازگشت شخص مقابل

راستش خیلی قابل اعتماد هم نیستن این چیزا ولی حال ادمو بهتر میکنن

اوج بی پناهی و تنهاییمه.از بس با خانواده و مشاور حرف زدم دیگه حرفی ندارم باهاشون.پناه اوردم بخدا.

فدات بشم بازم به خودش توکل کن میدونم سخته ولی چاره چیه.هممون‌محتاج خدا هستیم اول اخرش هرکی دورمون باشه باز به خودش پناه میبریم

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
چرا بهم خورد نامزدیتون ؟ کی بهم زد ؟ نامزدت قبول کرد راحت ؟

مادرش یه جورایی سلطه گر بود.منم واکنش پخته ای نشون ندادم و نتونستم سیاست مدارانه حل کنم تنش رو.اون بهم می گفت تو وارد خانواده جدید شدی باید هنرش رو می داشتی خودتو جا کنی.من هر هفته به مامانه زنگ می زدم اون یکبار هم نزد.تا اینکه بعد ۶ ماه منم نزدم.انتظار داشت فقط من بزنم.مامانه زبون نیش دار و تلخی داشت .خودمون هم ی سری تفاوتای فرهنگی داشتیم.نامزد سابق بالاخره بعد از ۴ ماه کش دار شدن تیر خلاص رو زد و تمام.منم این بار تلاشی نکردم نگهش دارم .دیگه حرف تو کلش نمی رفت.همش می گفت باید رابطتت رو با خانوادم درست کنی وگرنه تمام.خانوادش هم هیچ محبتی به من نمی کردن.خودش هم سرد و کم محل و دور شد و ...