2777
2789
عنوان

نشونه های هک شدن واتساپ چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 48 پست
واتسپم فارسیه  دستگاهای متصل میشه؟

بله ببخشید ندیدم پستتونو

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازدیدتون خرابه کسی تو اکانتتون نیست خیالتون راحت

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
وااااااووووو فکر میکنم چقدر از دنیاااا عقبمممممم🤯🤯🤯🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤪🤪🤪🤪🤪😓😓😓😓😫😫😫😫😫🤒🤒 ...

نبابا😂❤

بازدیدتون خرابه کسی تو اکانتتون نیست خیالتون راحت

بهش گفتم قبول نمیکنه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
میگه از ۳۰۰ تا مخاطب چرا همین فقط اینجور باید باشه

بگو حرفو قبول نداری ، شکایتم نمیکنی بزار حرص بخوره جهنم 

غیرت الکی هست چرت و پرت اگه به کسی یه درصد شک داره بی خود دعوتش کرده 

معلوم نیست یارو همکارش چه وضعی داره احتمالا به زنش یا خیانت میکنه یا از شما تعریف کرده که این شک افتاده تو وجودش وگرنه اصلا چی شد که توجه کرده شماها با هم انلاینید ؟ من تا حالا توجه نکردم شوهرم با کی انلاین میشه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
بگو حرفو قبول نداری ، شکایتم نمیکنی بزار حرص بخوره جهنم  غیرت الکی هست چرت و پرت اگه به کسی یه ...

اومده یه واتساپ غیر رسمی نصب کرده روی صفحه اصلی آنلاینی ها میاد هر چی میگم اینو پاک کن قبول نمیکنه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بگو حرفو قبول نداری ، شکایتم نمیکنی بزار حرص بخوره جهنم  غیرت الکی هست چرت و پرت اگه به کسی یه ...

میگه رفتار اون مرده از وقتی از خونه ما رفته مشکوک شده دایم ازش فرار میکنه تا این میاد تو اتاق گوشیشو قایم میکنه😐

همین حرف شما رو با یه لحن دیگه بهش گفتم 

گفتم کار با من نداشته باش هر کارم میکنی به من نگو

میخواد بره ۵ ملیون بده وکیلاچنوقت من یک ساله همش قناعت میکنم میگم بدهیاشو بده جلو بیوفته😭

ححححح 🤣🤣🤣🤣🤣 والا بوخودااااا😂😂😂😂

😂😂😂❤

میخواد بره ۵ ملیون بده وکیلاچنوقت من یک ساله همش قناعت میکنم میگم بدهیاشو بده جلو بیوفته😭

بزار هر کاری میخواد بکنه برا ادم درس عبرت میشه دیگه قناعت نکنه 

مردا هیچ وقت ازت تشکر نمیکنن بی چشم و رو هستن 

به اندازه ای که داره خرج کن 

توام دیگه قناعت نکن 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا