2777
2789
عنوان

نشونه های هک شدن واتساپ چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 48 پست

مگه گوشیت دستش بوده؟عجب!

فکری به حال شوهرت کن حالش خوب نیس دکتر نیازه

خدامیدونه چقد ذهنش درگیره که آنلانتی تو رو چک کرده😑

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول 

دوم

سوم

توی قسمت آخر زده دستگاه ها توی اینجا میزنه چه دستگاهی رو واتساپ هست البته با گوشی نمیشه فقط یک اکانت با گوشی میتونه فعال باشه اما با کامپیوتر و لپ تاپ میشه و اینجا میزنه 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
خب بره شکایت چرا واستاده حرص بخوره

میگه تو جو همکاری زشته جلو باقی همکارا میگن یه شب نون داد به اینا خورد چیکار میکنه از طرف دیگه خودشو بیچاره کرده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
مگه گوشیت دستش بوده؟عجب! فکری به حال شوهرت کن حالش خوب نیس دکتر نیازه خدامیدونه چقد ذهنش درگیره که ...

نره شکایت الکی آبرو ریزی کنه آخه مسخرست دلیل شکش

بیشتر بدبین هس شدیدا وضعیت خطری هس حواست بهش باشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اول  دوم سوم توی قسمت آخر زده دستگاه ها توی اینجا میزنه چه د ...

الان چک میکنم یه لحظه می ایستی؟

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
میگه تو جو همکاری زشته جلو باقی همکارا میگن یه شب نون داد به اینا خورد چیکار میکنه از طرف دیگه خودشو ...

😂😂بش بگو اگ فک میکنی هکم کرده گوشیمو عوض کن خططم دوباره عوض کن ک خیالت راحت بشه

ب چی نگا میکنی؟؟   

وااااااووووو فکر میکنم چقدر از دنیاااا عقبمممممم🤯🤯🤯🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤪🤪🤪🤪🤪😓😓😓😓😫😫😫😫😫🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒😩😩😩😩😩😩

واتسپم فارسیه 

دستگاهای متصل میشه؟