2777
2789
عنوان

نشونه های هک شدن واتساپ چیه؟؟؟

1290 بازدید | 48 پست

من دو ماه پیش همکار شوهرم با زن و بچه اومد خونه ما مهمونی 

از وقتی رفته شوهرم گیر داده این گوشی تو رو هک کرده میگه چطور اینو میگی میگه آنلاینیاتون یکیه 

یعنی من انلاین میشم اونم آنلاین میشه 

اولش که شک کرده بود و کلی بدبختی کشیدم تا ثابت شد اصلا من صنمی با این قضیه ندارم 

شمارمو هم عوض کردم کلا

حالا میخواد  پول بده وکیل پیگیری کنه 

اینکه انلاینی و ورود خروج دو نفر باهمه نشونه هک شدنه؟؟اگه هک کرده باشه با عوض کردن شماره بازم میتونه ادامه بده 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در صورتی که از اون اقا نه پیامی به من زده شده نه زنگی نه حتی مورد. مشکوکی

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
من هر کاری کردم تو دوتا واتساپ ی شمارم نصب بشه نشد  چجوری حک کرده ک شده

نمیدونم والله از بس درگیره و حرص میخوره ده سال پیر شده تو همین دو ماه جلوی موهاش ریخته

الان میگم چطوری میتونی ببینی کی رو اکانتته

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
کسی شما رو هک کنه و وارد واتساپتون بشه وات شما میپره کلا  چون دونفر نمیتونن تو یه واتساپ ...

علت اینکه انلاینی و آخرین بازدیدامون باهم میشه چی میتونه باشه؟

الان میگم چطوری میتونی ببینی کی رو اکانتته

اون شماره ای که وقتی اون اقا اینجا بود رو گوشیم بود رو کلا دراوردم از رو گوشی یه سیم جدید گذاشتم اما باز همون اخرین بازدیدا و آنلاینی ها تکرار میشه

من هر کاری کردم تو دوتا واتساپ ی شمارم نصب بشه نشد  چجوری حک کرده ک شده

واتساب وب میشه ولی اونم باید گوشی خود طرف دستت باشه تا بتونی از بارکد واتساپ طرف استفاده کنی 

که اگ این کار رو کرده باشه اعلان میاد برا اسی که یه نفر تو واتساپ شماست و خیلی راحت میتونه بیرونش کنه 

در ضمن برای این کار باید به گوشی خود شخص دسترسی پیدا کنید 

ب چی نگا میکنی؟؟   
نمیدونم والله از بس درگیره و حرص میخوره ده سال پیر شده تو همین دو ماه جلوی موهاش ریخته

واااایییی جدی 

من تعجب میکنم چجوری هک کرده شده 

من خودمو کشتم ی شمارم تو دوتا واتساپ نشد پرتم کرد بیرون حساب واتساپ قبلیمم از بین رفت تازه😥