2777
2789
عنوان

متفاوته🥴

293 بازدید | 48 پست

چجوری کم حرف بزنیم؟؟؟ 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

دهنمون رو ببندیم   

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیرین کنید ساکت بمونید و آروم کم کم عادت میکنید

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
دهنمون رو ببندیم    

نمیشه لامصب🤦🏻‍♀️

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

زیاد حرف زدن خوبه که

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

همش غذا بخور وقت نمیکنی حرف بزنی

اینجوری از پرحرفی میمیریم اونجوری از چاقی میترکیم🤗🤣🤣

من خیلی کم حرفم واز این موضوع ناراحتم    

ما از پر حرفی رنج میبریم

من خیلی کم حرفم واز این موضوع ناراحتم    

منم 🥺

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌