2777
2789
عنوان

متفاوته🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست
تا زمانی که ازتون سوالی نکرن جواب ندید

همینکارو میکنم ولی بازم زیاد حرف میزنم

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها چیزی که راه حل نداره🤣🤣

واقعن نمیشه انگاری بگن نفس نکش

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

خوشبحالتون من کم حرفم بعد یه نفر کنارم میشینه همش فکر میکنم ک چی بگم بعد فکر میکنم ک طرف مقابلم میگه این مغروره

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
اینجوری از پرحرفی میمیریم اونجوری از چاقی میترکیم🤗🤣🤣

😂😂😂 خب راجب هر چیزی حرف نزن طبقه بندی کن بعضیارو حذف کن بعضیارو نگ بعضی هارم بگو به همین راحتی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تو بگو چجوری زیاد حرف بزنم 

فکر کنم ریشه در کودکی داره 

خوندم که کسی که پرحرف از بچگی تخیلاتی بوده  همین باعث پرحرفی میشه

من وقتی استرسی بشم خیلی حرف میزنم

برای آرامشم چند تا صلوات بفرستین.🌹دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... ‌ با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ دوست گرامی! خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆
احساس تنهایی میکنم از بچگی تنها بودم و کسی رو برا حرف زدن نداشتم الان اینقد دوست دارم با شوهرم حرف ب ...

😄😄

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
قبل حرف زدن فکر کنی که اصلا درسته این حرف و بزنم؟این آدم الان حوصله داره به حرفای من گوش کنه زیاد حر ...

همین قانونارو رعایت میکنم

😂😂😂 خب راجب هر چیزی حرف نزن طبقه بندی کن بعضیارو حذف کن بعضیارو نگ بعضی هارم بگو به همین راحتی

همش مهمه اخه🤣🤣🤣🤣