2777
2789

همسر من اواخر دی رفت تهران...وقتی آمد روزش مریض بود دو روزم افتاد و گاهی تب هم داشت...بعد همسرم دخترم مریض شد که کمی صداش گرفت و آبریزش بینی هم داشت...دو تا بچه کوچیک ۳ و ۴ ساله هم دارم که اونا هم در حد آبریزش بینی گرفتن ما فکر میکردیم سرما خوردیم و تست هم ندادیم چون هوا سرد بود بعد ما حدودا دو هفته پیش آمدیم شهر پدر و مادرم وقتی اومدیم اینجا من مریض شدم که فوق العاده صدام گرفت و سرفه داشتم و یک بار هم تب کردم من بازم به حساب سرما خوردگی گذاشتم...ما اواخر هفته قبل برگشتیم شهرمون اما یک روز بعدش مادرم مریض شد که کمی صداش گرفت و سرفه داشت و بعد پدرم مریض شد که خیلی شدید گرفت که بدن دردم داشت و تب و سرفه و آبریزش بینی ...پدرم تست داد و مثبت شد ...من الان دوباره بخاطر پرستاری پدر و مادرم اومدم ...حالا سوالم اینه:ممکنه اونی که ما اول گرفتیم امیکرون بوده باشه و ما به پدر و مادرم منتقل کرده باشیم؟برای این میپرسم که بفهمم ما الان ایمن هستیم از این بیماری یا نه باید مراعات کنیم...چون میگن کسایی که امیکرون میگیرن تا ۶ ماه امیکرون نمیگیرن....چون الان بچه هام دو روزه ازم دورن ...اگر بفهمم که ما امیکرون بودیم اونا رو بیارم پیشم...اگر امیکرون نبوده باشه حدودا چند وقت باید بگذره که بفهمم من از پدر مادرم میگیرم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.