من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب خوب نیست بیشتر از یک سال وقت داری.... هر روز یکم وقت بزاری بیشتر روی این دو درس به درصد خوبی میرسی....کنکور اینجوریه که یک درسو 0 بزاری کلییییی میکشونتت پایین
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه