2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بچمو از شیر گرفتم

676 بازدید | 88 پست

۱۷ ماه تمامه ماشاله خوب غذا میخوره

ولی شیرم میخورد یکسره ها

یعنی با اینکه غذا کامل کامل میخورد بلافاصله بعدش باید شیر میخورد

تا خود صبح حتی اصلا شبا نمیخوابیدم

۲۴ ساعته هر دقیقه بدون اغراق😖

یکسره هم گاز میگرفت در کل بیش از حد اذیت بودم

قبلا شنیده بودم یک سالگی بسه و حتی شیر شب بعد ۶ ماه نباشه

ولی الان چند جا خوندم قبل ۱۸ ماهگی خوب نیست برداری الان کلی عذاب وجدان دارم😰🥺😭

بیایین دلداری بدین امشب اصلا نخوابیدم😭

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود گرفتیش  شیر خشک بده بهش اگه اذیت میشی

شیر خشک نخورده اصلا

ولی غذا خوب میخوره

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بخاطر یک ماه خواهرم؟!

نمیدونم خودمم دارم دلداری میدم تو ۱۸ رفته دیگه

حالا سر یکماه خودتو درگیر نکن غذا میخوره گشنه نمونده که  بچه اولته حتما😉

منم ماتم شیرگ فتن دارم دوسالشه شیشه ایه شدید وابسته شیشه شیره موندم چجور بگیرمش راحت شدی برا منم دعاکن

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

منم تازه بچه مو از شیر گرفتم یک سال و چهار ماهش که بود متوجه شدم دوباره باردارم نوک سینه هام خیلی حساس شده بود الان ۲۰ ماهشه دیگه شیرم تموم شده بود مجبور بودم بگیرمش ولی خیلی ناراحتم اصلا دلم برای موقع هایی که شیر می خورد لک زده همش میگم یعنی این بچه مو دیگه اونقدر نزدیک به خودم نمی بینم

شیر خشک نخورده اصلا ولی غذا خوب میخوره

عزیز اگه میتونی دوسال کامل شیر بده بچت موقعی که خواستی از شیربگیری یهویی نگیر اینو از یه دکتر شنیدم که مثلا اول شیر روز کم کم قطع بشه بعد شیر شب