2777
2789
عنوان

بخت و شانس من

103 بازدید | 9 پست

سلام بچها من الان ۳۰ سالم شده از همیشه یادمه پدر و مادرم از من بدشون نیومد حتی خیلی بچه بودم اومد تو می نی سایت دیدم ‌خیلیا شبیه به منم

خسته شدم همه جا بدم و میگه همه جا فکر میکنم دختر بدیم هرکسی هر عقدع ای داره سرم خالی می‌کنه به خاطر شرایطم  همه تهمت و اذیتم میکنن آخه آدم چرا انقد بد جنس آخه چرا چرا خدا نمیخاد ب من کنمک کنه زن بی کس مریض  با ی بچه ک شوهره نفقه نمی‌ده کسی پشتم نیست بگیرم و اینا دلم نمیاد پس بدم هی خدا  چرا انقد بدبختم همه هم میگن خیلی بد بختی

و دوست دارن اذیتم کننن آخه چرا حتی شنیدن میگن انقد بیچاره بدبختی دلمون میخواد اذیتت کنیم آخه چرا دارم گریه میکنم 

چرا انقد بدبختم من چکار کنم آخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر کلمه بدبخت رو به زبون میارید این کلمات بار متفی دارن روتون تاثیر میزارن انقدر همینجوری گفت ...

عزیزم وقتی یکی خاطرات دو سالگیش میادذتا ب الان و اون دو سالگی اصلا نمیدونستم بدبخت چیه این حرفتان ربطی بهش ندارع نه که نداشته باشه قبولش دارم ولی دلیل مشکلات من گفتم این کلمه نبوده و نیست 

این همه آدم خوب هست میبینم دلشون برا همه میسوزه 

به من میرسن چون میبینن بشدت مشکلات دارم انقد بی ارزش میشم ک اونام دوست دارن اذیتم کننن دیگه کم آوردم افسردگی و حمله ای شدم یکم. ب حنون رسیده آیا دعایی چیزی هست واقعا به داذم برسه