2777
2789
بعضی اوقات فک میکنم عذاب دیدن با اینکه احساساتت و از بین میبره ولی به جاش فولاد اب دیده ات میکنه&nbs ...

من تو فقر زندگی کردم با پدری که خیانت میکرد و پولش خرج زنای خراب میشد

با شدیدا هم اهل محدود کردن بود، هم پدرم هم مادر و بردارهام،یعنی زهرم شد جوونی،تو دانشگاه تا عاشق شدم طرف ولم کرد و جلو همه گفت تو در حد من نیستی،اینقدر صدمه دیدم که نگو،ولی همسرم واقعا از نظر دست و دلبازی و روشنفکر و بها دادن برای پیشرفت خوبه،ولی بعضی وقتا زبون تلخی داره،هرچند بازم اینقدر شعور داره که حتی یکبار هم بحث خانواده مو پیش نکشیده هیچوقت

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
من تو فقر زندگی کردم با پدری که خیانت میکرد و پولش خرج زنای خراب میشد با شدیدا هم اهل محدود کردن بو ...

چه جالب دردای مشترک داریم بابای منم خیانت میکرد من تا حالا تنها تا سر کوچه نرفتم

از بد روزگار شریک عاطفی ناجوریم نصیبم شد همیشه دلم گرفته ولی دیگه نمیخوام خودم و اذیت کنم مگه چندبار زندگی میکنم چند بار جوونم چندبار میتونم برای خودم باشم...

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو فقر زندگی کردم با پدری که خیانت میکرد و پولش خرج زنای خراب میشد با شدیدا هم اهل محدود کردن بو ...

به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشق بینتون هزار برابر شه و همیشه لبتون خندون باشه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشق بینتون هزار برابر شه و همیشه لبتون خندون باشه

ممنون عزیزم امیدوارم توئم یه روز بیای و بهم پیام بدی که هم خوشبختی هم شاد و آروم 

منم به شغلی که میخوام برسم تا بتونم باهاش خانوادمو حمایت کنم،پدرم تو ۶۵ سالگی تازه پشیمون شده😣

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
ممنون عزیزم امیدوارم توئم یه روز بیای و بهم پیام بدی که هم خوشبختی هم شاد و آروم  منم به شغلی ...

ان شاءلله حضرت زهرا حاجتت و بده امین❤