2777
2789
عنوان

کارشناس های مبل بیان

4138 بازدید | 11 پست

چجوری میشه تشخیص داد واقعا کیفیت فومی که تو مبل کار شده چجوریه؟

خب همه میگن فوم سرد درجه ۱ چطوری میشه مطمان شد؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

يا از جاهاي برند با قيمااي نجومي خريد كني

يا

اينكه خودت مبل سوار كني

يعني بري كلاف بخري/پارچه بخري /بري توي رويه كوبي موقع فوم ببني..

من دومي رو انجام دادم  دوبرابر كار بازاري ميشه ولي مبله ديگه اخ نميگه

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يا از جاهاي برند با قيمااي نجومي خريد كني يا اينكه خودت مبل سوار كني يعني بري كلاف بخري/پارچه بخر ...

اصلا وقت و توان این کارها رو ندارم برم دنبال خرید کلاف و فوم و رنگ کار و ....

برند ها هم معلوم نیست واقعا  دوستم برند خرید گرون ولی سه سال شد ابرهای پشتی های ناهارخوریش پودر شده

اصلا وقت و توان این کارها رو ندارم برم دنبال خرید کلاف و فوم و رنگ کار و .... برند ها هم معلوم ن ...

از چه برندي خريد كردن؟ منظورم كارخونه اي ها نيستنها

برندهاي مثل گروسي هيچ وقت نمياد مبل هاي قيمت بالاش وو با يك كار ضعيف خراب كنه

💕

از چه برندي خريد كردن؟ منظورم كارخونه اي ها نيستنها برندهاي مثل گروسي هيچ وقت نمياد مبل هاي قيمت با ...

نمیدونم الان اسم برندش رو ولی  خودش هم خیلی ناراحت بود 

همش میگفت فقط پول برند رو گرفتن وگرنه کیفیت راضی نبود

يا از جاهاي برند با قيمااي نجومي خريد كني يا اينكه خودت مبل سوار كني يعني بري كلاف بخري/پارچه بخر ...

سلام خاتون بانو جان ببخشید شما از کجا گرفتید؟راستش من چن بار رفتم یافت آباد و چهار دانگه نتونستم خرید کنم بهشون اعتماد ندارم میترسم سرم کلاه بذارن. عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
سلام خاتون بانو جان ببخشید شما از کجا گرفتید؟راستش من چن بار رفتم یافت آباد و چهار دانگه نتونستم خری ...

شما مبل خریدید؟

منم نمیتونم به کسی اعتماد کنم جای مطمئنم میخوام

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲

کلیه خدمات رویه کوبی و تعمیرات مبلمان 

استیل و نیمه استیل و راحتی ایرانی و خارجی تعویض فوم و اسفنج تشک مبل رویه کوبی و تعویض پارچه و اسفنج 

انواع صندلی اداری و نهارخوری 

لمسه دوزی و دیوار کوب کلیه خدمات نجاری و شکستگی مبلمان و صندلی 

توليد انواع مبل راحتي و استيل و اداري 

کلیه خدمات رنگکاری و لکه گیری مبلمان و صنایع چوبی پذیرفته میشود بدون واسطه مستقیم به کارگاه با بيش از٥٠سال سابقه
09912349329