2777
2789
عنوان

دونه زدن ته گلو طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 88588 بازدید | 92 پست
اره خیلیا میگن حالا بابام میگه بزور میبرمت دکتر بدبختیه ها😂  مامانمم ک اصلا میگه طبیعیه مال خ ...

مامان منم اینجوری بود این چندوقت پیش اخه

هعی گلوشو میدید بعد مال منو دید گف اصلا مال تو هیچیت معلوم نیس ول کرد منو 

انقدر ور میرفت من گفتم یه بار دیگه ببینم اینکارو میکنی خودمو از پنجره پرت میکنم پایین تا از سرش افتاد

شمام الکی فکر نکن بدن ادمه دیگه هم ممکنه تغییر کنه هم ممکنه با بقیه ادما فرق داشته باشن هیچ کدوم ولی نقض پذشکی نیستن

مامان منم اینجوری بود این چندوقت پیش اخه هعی گلوشو میدید بعد مال منو دید گف اصلا مال تو هیچیت معلوم ...

مث مامانتمممم🤣🤣🤣🤣

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه می شینیم و نگران می شیم. آخرش می ریم دکتر. با یه معاینه ی ساده می گه چیزی نیست و حسرت می خوریم ...

میرم شنبه انشالله 

دلیل:ترس😂😂

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
همیشه می شینیم و نگران می شیم. آخرش می ریم دکتر. با یه معاینه ی ساده می گه چیزی نیست و حسرت می خوریم ...

درسته کاملا

ممنونم عزیزم 😘 انشاالله تنت همیشه سلامت باشه💚

😍💛

اینا هیچ علایمی ندارم ورزش میکنم ، سالم میخورم ، سیگلر و دود هیچی الکل نمیخورم ارثشو ندارم رابطشم که ...

دختر جان هیچ مشکلی نداری اکثر ادما همینارو دارن شما مثل من دچار بیماری خودپنداری شدی انقدر سر به سر خودت نزار انقدرام با چراغ قوه دهانت نگا نکن.یکی از علائمش یا رفلاکس معده هست یا وقتی گرمیجات میخوری اون دونه ها به گرما حساسن زود میان بالا یه جورایی مثل جوانه چشایی عمل میکنن