2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد خرید تخت نوزاد

3279 بازدید | 16 پست
سلام مامانای مهربون تختی هست که بشه تا -6-5 سالگی ازش استفاده کرد. نوزادیش گهواره داشته باشه با میله های متحرک بعد میله ها جمع شه و بچه بتونه تا 5-6 سالگی روش بخوابه؟‌آخه من سرچ کردم میگن تختای نوزادی نهایتا تا 3 سالگی جواب میده. منم از تختای نوزاد نوجوان خوشم نمیاد آخه نمی خوام تا 10-12 سال از یه تخت استفاده کنم.از طرفی هم نمیهوام 3 سالش شد باز تخت عوض کنم! نظرتون چیه؟ چی کار کنم؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
تخت نوزاد تا 5 یا 6 سالگی جواب میده ...ریلاشم در میاد من گرفتم ...
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت نوزاد تا 6 سالگی جواب میده نگران نباش منم نوزادی دوس داشتم نوزادی خریدم البته تا دو سالگی باید کنار خودت بخوابونیش یه دکتر روانشناس میگفت باید حس کنه مامانش کنارشه تا با آرامش بخوابه
پرنیانم پنج ماهه شد
ممنون بیدمشک عزیزم، میشه بگی عرض و طولش تخت شما چقدره؟ بعد هم گهواره میشه هم ثابت؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
عزیزم...کلا همینه که خودت گفتی....خیلی جای مانور نداری....یه تخت سه کارهایی هست...نوزادیش حالت گهواره داره...بعد درمیاد تبدیل به میز میشه..بعد هم نوجوان هم میشه من خودم تخت نوزادی گرفتم...مگه قد بچه چقده....از نظر طولی جامیشه...اما از نظر عرض...بچه هی غلت می زنه...که عرض نوجوان هم همین قده.... شاید به این نتیجه برسی زمین راحت تره فقط حصارهای تخت به نظرم چوبی باشه بهتره..بچه کع غلت می زنه بهش می خوره....چوب بهتره
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اون تختایی که گهواره میشن ریلاش درنمیاد بعدها که بزرگتر شد به دردش نمیخوره بهتره از این معمولیا بگیری و یه گهواره هم جدا بگیری واسه نوزادی
‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
ممنون مامانای مهربون یه سوال دیگه ما اتاق خواب خودمون کوچیکه نمیشه کنار تخت چیزی گذاشت،اولش بچه رو تو تخت خودمون بخوابونیم خطرناک نیست؟
عزیزم یه تخت هایی هست به اسم روبا...کنار مادر چوبی تا 6 ماهگس جواب میده...می چسبه به تخت مادر..اما گرونه....چون وارد میشه...شاید نیارزه برای 6 ماه....تخت پارک هم هست که گوده...هی باید دولا بشی... یه گهواره معمولی هست...توی سیسمونی های کوچیکش هم هست شاید اونا به کارت بیاد و شاید باز هم ممکنه بی خیال تخت بشین و کلا همه روی زمین بخوابین....
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
مریمی جون آخه مشکل همین جاست که کنار تخت اصلا جا نیست:( میشه گذاشت پایین تخت که فکر می کنم خطرناک باشه و مناسب نباشه! کنار خودمون همین جوری خطرناکه نه؟ منم خیلی تو خواب ووول میزنم شوهرم هم تپلیه
اگه نی نی رو تو تخت کنار خودم بخوابونمش و باباش رو زمین بخوابه چی؟ گهواره فقط 6ماه به درد میخوره؟!
تخت دخترمن بزرگ میشه از آپادانا خریدم عالیه دورتا دورش هم حفاظ پارچه ای داره ولی حرکت نمیکنه ولی من دیدم تخت بزرگ مثل گهواره تکون میخوره
فروش عطرهای برند بدون جعبه با ضمانت مرجوع fatimemar@https://t.me/j oinchat/AAAAAD9XXE-ToRiJjKY1cg