2777
2789
عنوان

نمیدونم عید چیکار کنم😔

204 بازدید | 6 پست

بابابزرگ شوهرم شهرستانه. عیدا خانواده شوهرم اینا جمع میشن اونجا. ما پارسال نرفتیم. امسال باید بریم شهرستان خونه مامانم اینا، خونه بابابزرگ شوهرم باید بریم. خیلی بخاطر کرونا میترسم. آخه مامان بابای خودم خیلی حساسن و خیلی رعایت میکنن...مجبوریم هر دوجا رو بریم. به خاطر مامانم اینا نگرانم😔

ان شاالله چیزی نیس

شما اگر رفتی مقابل بهداشتی رو بیشتر رعایت کن و کمتر اونجا بمون

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برید خونه مادر خودتون ک رعایت دارن بعد خانه اقوام همسر و بعد برگردید ( در حالت اضطرار این بهترین ...

متاسفانه اینجوری نمیشه. چون احتمالا یک هفته میمونیم خونه مامانم اینا. جفت خانواده ها هم تو یه شهرستانن. عید بشه باید یه سر بریم اونور حتما😐وگرنه خودمم اصلا دوست ندارم برم اونجا. مجبورم😭