2777
2789
عنوان

مامانای مهربون توروخدا یه لحظه

159 بازدید | 14 پست

ببینید این رشک شپشه یا شوره اس؟

الان درمانگاه باز نیست که برم تا حالام شپش نداشتم

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

شوره هست انگار

مامان نیستم فقط اومدم بهت کمک کنم😊

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوره هست انگار مامان نیستم فقط اومدم بهت کمک کنم😊

مممنونم عزیزم 😍 چون به مو چسبیده بود شک کردم

شپش ب سختی کنده میشه ازش

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم چ ترسی.جونور نیست ک.خخخخ.من تجربم بالاست تو این زمینه.اگر تخم باشه بهش دست بزنی نمیفته باید ب ...

حشره که هست 😁 من خیلی ترسوام 

دست بزنم ینی باید بگیرم از مو بکشمش بیرون ؟ یا همین جوری فقط دست بزنم که بیفته؟

حشره که هست 😁 من خیلی ترسوام  دست بزنم ینی باید بگیرم از مو بکشمش بیرون ؟ یا همین جوری فقط دس ...

همین طوری دست بزن بهش ببین میفته یانه.جابجا میشه یانه.ببین اگر تخم باشه باید باناخنات از بالا یا پایین مو بکشیش دربیاریش.مثل چسب میچسبه لعنتی با فوتو تکون نمیفته

همین یه دونه اس یا نه؟؟.ببین بکشش بیرون بزار لای ناخنات فشارش بده شصت دوتا انگشتت فشار بده اگه تیک صدا بده رشک یه ۲ ۳ تاشو امتحان کن

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
همین طوری دست بزن بهش ببین میفته یانه.جابجا میشه یانه.ببین اگر تخم باشه باید باناخنات از بالا یا پای ...

کشیدم بیرون چسبیده بود ☹

حشره نیست تخم شپش هست  بزن نت عکس رشک رو ببین  بعد ببین یکی هستن یا نه

دیدم باز تشخیص نمیدم