2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر تو جمعمون بود زیاد نمیشتاختمش گفت مامانم مرده بابام زن گرفته جا ندارم یه جایی بود دکش کردن من گفتم جا بهت میدم ولی حق نداری شمارل یا آدرس منو بدی به دوستات آقا شب اول شمارمو داده بود دوستش فرداشم دوست دیگش اوند خونه قلیون کشید پس فرداشم دوست پسر دختر دومی اومده بود سر کوچه دیدم معتاد ماری جوانا هم هست فهمیدم باباشم دنبالشه انگار قبل نهار بیرونشون کردم گفتم من سنم بالاتر از توعه فردا به جرم خانه فساد میگیرنم خونمم مصادره میشه به سلامت

هیچکس درخواست دوستی نده 
شوخی شم بده خیلی ترسناک بود اونجا. من وثیقه داشتم ولی دخترایی هم بودن ک ب جرم بد حجابی گرفته بودن ب ...

هنوز زندان نبریدن؟نترس دفه اولت باشه بعد از یکی دوماه از زندان عفو میخوری.اینم ی تجربه س ک قوی تر بشی

شوخی شم بده خیلی ترسناک بود اونجا. من وثیقه داشتم ولی دخترایی هم بودن ک ب جرم بد حجابی گرفته بودن ب ...

بدحجابی؟

مگه هنوزم میگیرن؟🤦🏻‍♀️من کم حجابم ولی حتی گیر نمیدن بهم

مگه بر حجاب هنوز میگیرن عجباااا اینهمه میرمبیرون گشت ارشاد نمیبینم 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
بدحجابی؟ مگه هنوزم میگیرن؟🤦🏻‍♀️من کم حجابم ولی حتی گیر نمیدن بهم

تو تهران میگیرن خیابون های مورد دار مثلاً ستاری یا میدون فرهنگ سعادتت آباد .اگه دختر بد حجاب تو خیابون بچرخه