2777
2789
عنوان

احساسمو به کراشم گفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 36 پست

اول طلاق بگیر بعد برو باهاش ازدواج کن .اینطوری که شما هم فرقی با شوهر خیانت کارتون ندارین ..

جواب خیانت خیانت نیست ...دریغ کردن خودت برای همیشه از شخص خیانت کار ه.....

چاق مهربون؛فقط نون خامه ای😎🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر داری و با کس دیگه در ارتباطی 🙄🙄اصلا به کار شوهرت کاری ندارم چون هرچقدرم بگم بد بوده کم گفتم ولی اگه سگ گازت بگیره توهم میری گازش میگیری کارت خیلی بد بود لاقل هروقت جدامیشدی میرفتیی طرف عشق قدیمیت الان فک میکنی بعدا ک با اونم وارد رابطه شدی محاله با خودش فکر نکنه و نگه اینکه ب شوهر اولش خیانت کرد ب دومی هم بی شک میکنه🙄

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
واقعا حس خوبی داری؟ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

ممد چه طوره؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
کار شورشی بد بود مگه اون جدا شد بعدا خیانت کرد؟

اول درست بخون بعد ریپلای کن اوکی 

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

عزیزم یک چیز بگم ب برت نخوره خدایی نمیخوام از دستم ناراحت شی منظوری ندارم ولی تو خودتم خیانت کردی..

وقتی شوهر داری چرا میری سمت اون چتو.... 

کارت اشتباس

اگه طلاقت نمیده‌ مجبوری باهاش زندگی کنی 

درسته بت حق میدم ولی اون طرفو دوس داری!

ولی شوهر خدت از چشمت افتاده!

عزیز من فعلاااا با شوهرت ادامه بده ولی طرف اون نرو زندگیتو خراب نکن 

خاهشن یکی بگم؟

وقتی زنی شوهر داره ولی با ی نفر دیگه چت می‌کنه رابطه عاشقانه بر قرار میکنه نوعی هرزه گری هس ببین مثال زدم تیکه بت ننداختم ولی اگه ناراحت شدی شرمندم منظوری نداشتم بخدا😊

اگ حاجتت اینه میخوای طلاق بگیری!

روزی دوازده هزار یاعلی بگو شک نکن برآورده میشه خیلیاا نتیجه گرفتن و درضمن وقتی خدا نخاد‌ نمیشع‌ ولی تو ۴روز یا بیشتر همینو بگو ایشالا ک برآورده بشه ببخشید طولانی شد🤍

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺
عزیزم یک چیز بگم ب برت نخوره خدایی نمیخوام از دستم ناراحت شی منظوری ندارم ولی تو خودتم خیانت کردی.. ...

ممنونم ازت مهربون باشعور

نه ناراحت نشدم

خدا حفظت کنه