2777
2789
عنوان

انتقال جنین و بی بی چک دیجیتالی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 55 پست
عزیزم انشالله مامان شدی دیگه اصلا استرس نداشته باش منم می خوام برم سراغ ای وی اف و اینا منم دو سال م ...

از همین الان برات دعا میکنم که ivf نرفته جواب بگیری ،گرمی زیاد بخور ،یه پودری هست به اسم خولنجان از خانواده زنجبیله بگیر با خرما و گردو و مغزیجات و کنجد و دارچین ،جوانه گندم قاطی کن تا روز تخمک‌گذاری روزی یه قاشق بخور خیلی از دوستام با همین معجون حامله شدن من شوهرم مشکل داشت نشد

یعنی یه روز منم مامان میشم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی این حرف میگفتم سعی کن راضی به رضای خدا باشی و این حرفو نزنی من بار سومم هست انتقال جنین دادم ...

منم آی وی اف منفی داشتم بعد از انتقال استراحت مطلق بودی آمپول چیا میزنی نگفتی کدوم کشوری میخام بدونم اینجا بهتره از نظر درمان ناباروری یا اونور البته فکر کنم ایران از همه جا بهتر باشه چون به فرزند آوری خیلی اهمیت میدن

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
منم آی وی اف منفی داشتم بعد از انتقال استراحت مطلق بودی آمپول چیا میزنی نگفتی کدوم کشوری میخام بدونم ...

من آلمان زندگی میکنم ،بعد انتقال دارو هام استرودیول و شیاف پروژسترون هست فقط ،از نظر تکنولوژی ازمایش گاه عالی تو یه کلینیک همه کاراتون میکنن جراحی ،تخمک گشی ازمایشا اصلا نمیفهمی چیا کردن ولی از نظر تجربه دکترا به نظر من ایران بهتره من دکترای اینجارو قبول ندارم فقط ایران البته ترکا هم خوبن

من آلمان زندگی میکنم ،بعد انتقال دارو هام استرودیول و شیاف پروژسترون هست فقط ،از نظر تکنولوژی ازمایش ...

فقط اونجا از نظر دارویی بهترن چون تحریم نیستن داروهاش همه خارجیه اینجا داروهاش ایرانیه خوبم نیستن 

آره خب بنظر منم بهترین دکترهای ناباروری ایران هستند

فقط اونجا از نظر دارویی بهترن چون تحریم نیستن داروهاش همه خارجیه اینجا داروهاش ایرانیه خوبم نیستن&nb ...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمی‌افته چه خارج چه ایران چه داروی ایران چه داروی خارجی ،من دو بار قبل هم داروهای خارجی استفاده کردم و آلمان بودم نگرفت تازه بعد از تخمک کشی هایپر شدم دکترای اینجا نفهمیدم من خودم به دکتر گفتم بابا من هایپر شدم دارم ار درد میمیرم آخرشم با آمبولانس بردنم بیمارستان یه هفته بستری بودم،

بعد از لحاظ هزینه چطوریه ؟

ما میکرو انجام دادیم هزینه میکرو ۳۵۰۰ بود که بیمه نصفشو داد بقیه شو خودمون دادیم ولی آمپول های تخمک کشیم خیلی گرون بود گونال چندتا آمپول دیگه بود که تقریبا ۸۰۰ یورو شد

تا خدا نخواد برگ از درخت نمی‌افته چه خارج چه ایران چه داروی ایران چه داروی خارجی ،من دو بار قبل هم د ...

دیگه بستری نیاز نیست بعد از هایپر خیلیها دیدم هایپر میشن ترخیص میکنن میرن خونه استراحت نسبی 

مشکلتون چیه ؟ 

اگه دوس داشتید جواب بدیدمنم میخام مهاجرت کنم  چندساله رفتید وچطوری رفتید ؟ الان راحت مهاجر قبو ...

والله من ۶ ساله المانم ،ویزای کاری گرفتیم اومدیم ،اتفاقا الان آلمان اعلام کرده به نیروی متخصص کار احتیاج داره و با گرفتن مدرک B1المامی توی ایران و تحویل مدارک به سفارت آلمان میتونید درخواست ویزا بدین ،بیشتر اگه کارتون فنی باشه یا تو کادر پزشکی باشین جذب زیاد دارن

دیگه بستری نیاز نیست بعد از هایپر خیلیها دیدم هایپر میشن ترخیص میکنن میرن خونه استراحت نسبی  م ...

من خیلی وضعم خراب بود شکمم باد کرده بود با درد های شدید

منم اگه خدا بخاد چندروزدیگه انتقال دارم دفعه قبل منفی شد 

شب انتقالت حتما آب قلم یا کله پاچه بخور،کاچی درست کم بخور ،روی شکمت کیسه اب گرم بذار ،از روز انتقالت نشاسته بخور و از ۴ردای انتقال دوغ انشالله مثبت میشی