2777
2789
عنوان

انتقال جنین و بی بی چک دیجیتالی +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 55 پست
تاریخ ازمایشم جمعه ست

آهان... انشاالله بارداری بی بی چک اکثر مواقع درست نشون میده بارداری رو...

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک دیجیتالی هم یک بار مصرفه؟ اگه نه قیمتش چنده من تا حالا ندیده بودم 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
جنین پنج روزه،من ivf کردم

عزیزم انشالله مامان شدی دیگه اصلا استرس نداشته باش منم می خوام برم سراغ ای وی اف و اینا منم دو سال منتظرم  دعا کن منم اون موقعی ک جواب آزمایش مثبتت و گرفتیییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
انشاالله ،خدا از دهنت بشنوه خیلی عذاب کشیدم تو این سالها

انشاالله خبر خوشش رو همینجا میذاری عزیرم...توکل بر خدا...

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
خدا کمکمون کنه  یکی نمیخاد خدا بهش میدا یکی میخاد مثل ما باید تو حسرتش بمونه  ان شاءالله ...

من خیلی این حرف میگفتم سعی کن راضی به رضای خدا باشی و این حرفو نزنی من بار سومم هست انتقال جنین دادم و دو دفعه قبل منفی شد همش همین حرف میزدم ولی بعد گفتم هر چی خدا خودش صلاح میدونه خودمو میسپرم به دستای مهربونش😍

یعنی یه روز منم مامان میشم