2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂

125 بازدید | 12 پست

همه تاپیکاشده پرازخیانت طلاق اینابیاین یکم خوش باشیم هرچی خاطره سوتی داریدبریزید😉😅

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

بگین بخدیم 😁

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

والا اسطورع سوتی اینجاس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان گوزوهامیان

نخون        بهت میگم نخون       حالاکه تااینجااومدی بخون من یه مردادی لجبازم که لنگه ندارم البته بابام همیشه اینوبهم میگه🙂بااجازه بزرگترا۱۷سالمه مجردم ومیخوام رشته تجربی انتخاب کنم🤪🙌💃 یه هدف دارم که بنظرم پیش شمامسخرست میخوام مردادماه از۵۸کیلوبشم۵۰کیلو😁 فیلن خداحافظ بابایییی

من هرموقع میخام چسی بیام تو خیابون میخورم زمین   

امروز صب زودتو راپله فاز سحرخیزای ورزشکارو گرفتم رفتم تو پله   

میخام کلا دیگ چسی نیام اخه اگ ادامه پیدا کنه اعضای بدنم تموم میشن

من هرموقع میخام چسی بیام تو خیابون میخورم زمین     امروز صب زودتو راپله فاز سحرخیزای ورز ...

من میخاستم بخندم باچسی زیاد میشد خنده خوکی😫🥴😂

بدبخت ترین ادم رو زمینم

من هرموقع میخام چسی بیام تو خیابون میخورم زمین     امروز صب زودتو راپله فاز سحرخیزای ورز ...

🤣

تویه جمع خانوادگی نشته بودیم بعد پسرداییم چادرپوشیده بود که منوبترسونه من جلوهمه دادمیزدم ج.ن.ده داره میادج

ن.ده داره میاد

جلو در مدرسه یه جوی هست که عمیقه یه ذره

بعد دوستم افتاد توش 

هر چی منو صدا کرده بوده نفهمیدم داشتم ب گل فروشی و خرس های ویترین نگاه میکردم کلا پرت بودم

چون اکثرا موبایل فروشیه فروشنده هاش، جوان هستن

همونا کمکش کرده بودن بیاد بالا

قهره باهام😁😂