2777
2789
عنوان

به نظرتون زیادی رو بچم حساسم؟

101 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

دختر من ۱۲ سال و ۳ ماهشه و من به هیچ عنوان نمیذارم‌ تنها یک مسیر کوتاهی رو بره فقط سوپر که سر کوچست رو میذارم که اونم از تراس نگاهش میکنم نمی‌دونم خیلی میترسم بچم خیلی وقتا اعتراض کرده که مامان تو حتی یک مسیر کوتاه رو نمیذاری برم بعد چطوری وقتی بزرگتر شدم میتونم بدون ترس بیرون برم اینجوری که شما منو از دزد و ت ج ا و ز گران میترسونی من بزرگتر هم بشم تن و بدنم میلرزه خلاصه چی؟ 

ولی نمیدونم واقعا استرس دارم میترسم اصن دلم می‌ره بچم یک مسیریو تنها بیاد شما بودین چیکار میکردین؟🙂

بالاخره یه روزی مستقل میشه ولی یه سال دو سال دیگه صبر کنید

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نترسونی  اطلاعات کامل و جامع بدی بهش ولی تو این سن همون سوپرمارکت و نونوایی بسه یا مسیر م ...

الان مثلا از من بدتر باباشه میگه ۱۸ سال به بالا 

بعد بچم رو ۱۰ بار امتحان کردیم وقتی از مدرسه تعطیل میشه با اتوبوس برگرده اونم مثلا یک مکان خیلی خوبه تو مشهد جاش هر‌۱۰ بارم درست اومد ( با نظارت من البته) ولی آخرم باباش نذاشت کلی گریه کرد

الان مثلا از من بدتر باباشه میگه ۱۸ سال به بالا  بعد بچم رو ۱۰ بار امتحان کردیم وقتی از ...

مشهد که خیلی خطرناکه چون پراز افغانی و توریسته 

کلا در ۱۲سالگی زوده  اینو میتونی از مشاورکمک بگیری

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵