2777
2789
عنوان

الان حرم امام رضام

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 75 پست

زیارتت قبول واسه مام دعاکن 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی، فاطمه

دعا کن برام تو رو خدا دو بار تا حالا قرار بوده بیام و نشده دلم شکسته خیلی...

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

عزیزم توروخدا دعام کن به زودی ازدواج کنم با همسرم بیام پابوس آقا   اسمم سمیه هست توشرایط خیلی بدی هستم 

ممنون

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
دعام کن برادرم ب راه راست هدایت شه  درباره خواستگارم هر چی صلاحمه برام رقم بخوره انشالله  ...

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید یه سوال دارم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤