2777
2789

نگارین جان باید بگی که حسابداری در چه زمینه ای نیاز داری؟ حتی اگر نرم افزار حسابداری خاصی مد نظرت هست هم میتونه توی انتخاب آموزشگاه خیلی موثر باشه. مثلا نرم افزار حسابداری هوشمند بخوای یاد بگیری باید توی ایسمینار بگردی یا با خود شرکت سازنده هماهنگ بشی و اینجاست که کار سخت میشه 

نگارین جان باید بگی که حسابداری در چه زمینه ای نیاز داری؟ حتی اگر نرم افزار حسابداری خاصی مد نظرت هس ...

سلام ممنونم من علاقه زیادی به حسابداری پخش مویرگی دارم و نیاز دارم به طور تخصصی یک آموزشگاه خوب این زیررشته از حسابداری و آموزش بده شما آموزشگاه یا نرم افزار حسابدرای خوب میشناسید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

اگر تهران زندگی می کنی، تهران آموزشگاه های خیلی خوبی داره و من پارسال در آموزشگاه حساب بین، آموزش حسابداری به صورت تخصصی رو گذروندم و واقعا راضی بودم . الان هم در یک شرکت معتبر با یک حقوق خوب مشغول به کار شدم