2777
2789

بچها همسرم دوساله بیکاره (قبلا داروخانه کارمیکرد) الان فقط در اختیاره مامان باباشه آژانسشونه کاراشونه میکنه فک کن مثل یک (حمال)از صبح ک میره اونجا تا ۸ شب خونه نمیاد دور و بره هموناس کشاورزی و .... خیلی کار دارن خیلی مادرش میگ نمیخام بچم بره جایی کار کنه(درصورتی ک ۳ تا پسر دیگش مستقل هستن و کار میکنن واس خودشون) شوهرم پسر اوله دربست در اختیارش ..دیروز جاریم دل درد شده تا تک زده فورا زنگ‌زده جانم چیشده گفته هیچی بیا ببرم دکتر درد دارم اینم با کله رفت حالا اگ‌من بودم انقدر بهونه میاورد نمیدونم چیکار کنم دیروز گفتم‌برم خانه پدرم عنوان قهر ک مگ ادم شه بره سرکار ولی انقدر مادرم غر میزنه و نفرین میکنه بخدا دلم نمیره برم

برگشتم خونم با دوتا بچه 

لطفا لطفا لطفا راه درست نشونم بدین چیکارکنم؟

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه شوهرت کار پیدا کن جوری که وقت سر خاروندن نداشته باشه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

یا برین ی شهر دیگه ولی ارتباطتتونو قطع نکنین

دوری و دوستی 

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒