2777
2789
عنوان

افسردگی دربارداری

225 بازدید | 23 پست

سلام دوستان هفته ۲۱بارداری هستم.حس میکنم افسردگی گرفتم .کلی ترس ونگرانی دارم از آینده .ازاینکه میتونم مادرخوبی باشم ازاینکه میتونم ازپسش بربیام . ناخداگاه گریه میکنم . هیچوقت فکرشو نمیکردم تودوران بارداری اینطوری بشم . شماهاتجربه مشابه داشتید 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اللن همینه حالم😢راه حل دادن ب منم بگو

😥چ مدته؟

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
اره عزیزم .. طبیعیه مبگذره 

ایشالله زودتر بگذره خیلی کلافم

من الان۳ ماهه زایمان کردم  متلاشی  شدم رسماا بارداری انفاقا بی استرسترین دورانه له نظرم ...

واقعا؟ من ک ازالان اینطوریم اونموقع چی میخواد بشه😔

شاید بخاطر تغییرات هورمونی دکتر روانشناس برو

نمیدونم احتمالا باید همینکاروکنم. 

سلام بله من مدت دو ماه به شدت غمگین  بودم و گریه میکردم و وقتی به دکتر زنان گفتم گفت باید برم سریع پیش روانپزشک و دارو مصرف کنم وگرنه بعد از زایمان وضعم بدتر میشه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

سلام بله من مدت دو ماه به شدت غمگین  بودم و گریه میکردم و وقتی به دکتر زنان گفتم گفت باید ...

بعدمصرف دارو اوکی شدی؟

بعدمصرف دارو اوکی شدی؟

بله عالی شدم داروی خیلی خیلی سبکی دکتر بهم داد که برای بارداری مشکلی بوجود نیاره … بعد از زایمان هم رفتم زیر نظر مشاور 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بله عالی شدم داروی خیلی خیلی سبکی دکتر بهم داد که برای بارداری مشکلی بوجود نیاره … بعد از زایمان هم ...

خداروشکر. چ دورانیه این بارداری. هیچوقت فکر نمیکردم انقد سخت باشه

هیچکس مثل خودت نمیتونه بهت کمک کنه

منم تا چن وقت پیش همین بودم عصابم خورد فقط مثل شکیب اشکمو پاک میکردم یکی میگف تو دنیا رو سرم خراب بود

فقط میخاسم یجای تاریک دور از همه باشم

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی