پنج ماهه برادرم ک ۲۱سالش بودو براثر تصادف از دست دادم گاهی اوقات در حد دیوانه وار حالم بده و نمیتونم کنار بیام البته گاهی اوقاتم خوبه حالم ،الان چند روزه حتی گریه هم ارومم نمیکنه چیکار کنم ...
دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق ...
سعی کن خودتو سرگرم کلاسی که بهش علاقه داری کنی ،روحداداشت هم اذیت میشه ،خدا به دلت صبر و آرامش بده تا روح برادرت هم شاد بشه و آروم ،اگه اون رو دوست داری باید خودتم آروم باشی تا اون هم بتونه اون دنیا راحت به آرامش برسه و از نعمت های خدا بحره ببره ،همه ی ما آدم ها برای رفتن اومدیم کسی موندنی نیست و در آخر ماهم هر چقدر توی این دنیا بچرخیم باز میریم پیش عزیزانمون ، مهلت زندگی اونا تموم شده اگه میخای خدا قهرش نگیره تو زندگی کن تا وقت هست عزیزم خدا خودش بهت توان ادامه دادن میده ،تو فقط باید بخوای
خدا کنه ک روزی بهم برسیم ب همین امید زندگی میکنم،هرروز براش نماز و قران میخونم اما بعضی روزا خیلی بی ...
ذکر خدا رو زیاد بگو هم سواب داره هم آرامش میده ،به نیت داداشت به آدمای فقیر و درمونده کمک کن تا خودت هم آروم بشی ،خدا بهت صبر بده گلم حق داری ولی محکم باش و از خدا بخواه غمی ک داده توانش هم بده