2777
2789
عنوان

کیا عزیز شونو از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد و یادش گرامی  همدرد هستیم منم برادرم 10ماه هس ک فوت شده22سالش بو د هنوز هضم کردنش سخت ...

دقیقا منم همینم فک نمیکنم هضم شه فقط یاد میگیریم ازش فرار کنیم

😭😭😭 آهنگ شاد دیوونه میکنه آدمو خیابون رفتن دیدن پسرای جوون که هم سنه داداشم بودن واای حالمو بدمیک ...

گلم خاست خداهمین هس ماهم جونمون که ازدس دادیم خیلی اذیت شدیم ولی دیگ چکارکنیم 

قران ختم کن براش دلت ارامش میگیره خدا بهتون صبر بده 🤍💚

تومثل هوای خوب بعد بارونی😘❤❤❤❤💑❤❤❤❤💏❤❤❤❤👪
دقیقا منم صدای اهنگ شاد ک میشنوم حالم بد میشه،سعی میکنم غرق نشم اما بعضی روزا ایقد میبینم کل روز غرق ...

سعی کن خودتو سرگرم کلاسی که بهش علاقه داری کنی ،روح‌داداشت هم اذیت میشه ،خدا به دلت صبر و آرامش بده تا روح برادرت هم شاد بشه و آروم ،اگه اون رو دوست داری باید خودتم آروم باشی تا اون هم بتونه اون دنیا راحت به آرامش برسه و از نعمت های خدا بحره ببره ،همه ی ما آدم ها برای رفتن اومدیم کسی موندنی نیست و در آخر ماهم هر چقدر توی این دنیا بچرخیم باز میریم پیش عزیزانمون ، مهلت زندگی اونا تموم شده اگه میخای خدا قهرش نگیره تو زندگی کن تا وقت هست عزیزم خدا خودش بهت توان ادامه دادن میده ،تو فقط باید بخوای 

😭😭😭 آهنگ شاد دیوونه میکنه آدمو خیابون رفتن دیدن پسرای جوون که هم سنه داداشم بودن واای حالمو بدمیک ...

دقیقا مخصوصا ک داداش دیگه ای ندارم دلم نمیخاد کسیو با دادشش ببینم حسرت میخورم احساس میکنم من لایق نبودم ک داشته باشمش

دقیقا منم همینم فک نمیکنم هضم شه فقط یاد میگیریم ازش فرار کنیم

اره ولی بعضی وقتا که میخام پسرموصداکنم اسمم داداشمم رو میارم😭😭

تومثل هوای خوب بعد بارونی😘❤❤❤❤💑❤❤❤❤💏❤❤❤❤👪
سعی کن خودتو سرگرم کلاسی که بهش علاقه داری کنی ،روح‌داداشت هم اذیت میشه ،خدا به دلت صبر و آرامش بده ...

خدا کنه ک روزی بهم برسیم ب همین امید زندگی میکنم،هرروز براش نماز و قران میخونم اما بعضی روزا خیلی بی تاب میشم ک هیچی ارومم نمیکنه

گلم خاست خداهمین هس ماهم جونمون که ازدس دادیم خیلی اذیت شدیم ولی دیگ چکارکنیم  قران ختم کن برا ...

مرسی عزیزم ازهم دردیت خدابه هممون صبربده روح جوونه شماهم درآرامشه انشالله من یقین دارم جوونا پاکن جاشون بهشته 

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

الهی بمیرم داداشت کی فوت کرده چندسالش بود،؟؟

منم اسم دخترم و داشمم شبیه هم بود گاهی اشتبا صدا میکنم،دخترم سه سالشه چندروز پیش ب مامانم گفته بود ب دایی بگو بیاد پیش مامانم خیلی دلش تنگ شده

خدا کنه ک روزی بهم برسیم ب همین امید زندگی میکنم،هرروز براش نماز و قران میخونم اما بعضی روزا خیلی بی ...

ذکر خدا رو زیاد بگو هم سواب داره هم آرامش میده ،به نیت داداشت به آدمای فقیر و درمونده کمک کن تا خودت هم آروم بشی ،خدا بهت صبر بده گلم حق داری ولی محکم باش و از خدا بخواه غمی ک داده توانش هم بده

روحش شاد و یادش گرامی  همدرد هستیم منم برادرم 10ماه هس ک فوت شده22سالش بو د هنوز هضم کردنش سخت ...

وووای 😭😭😭 داداشت هم سنه داداشم بوده فوت کرده 💔آخخخخ دلم براش خیلی تنگ شددده