2777
2789

دوستان من تازه خوندن کتاب شکرگزاری راندا برن رو تموم کردم و خدا رو شکر خیلی خیلی دیدم به جهان و روش زندگیم تغییر کرده به جرأت میتونم بگم دیگه آدم قبل نیستم همه چی ، آدما و اتفاقا حتی گذشته زندگیم یه رنگ و بوی دیگه واسم پیدا کرده ، معنای زندگی واسم عوض شده ، خوندنش رو به همتون توصیه میکنم ، کاش همه بدونن سپاسگزاری نعمت های ما رو بیشتر و بهتر می‌کنه و ناسپاسی اونا رو از ما میگیره ، حالا خودتون رو به چالش بکشین ، خوب فکر کنین چه نعمتی رو بخاطر ناسپاسی از دست دادین ، بگین، هم خودتون تلنگر میخورین هم کسایی که ممکنه همون نعمت رو داشته باشن و قدرش رو ندونن به خودشون میان ، بیاین یک تاپیک مفید رو با هم جلو ببریم،🤍💜💙💚💛🧡⁦❤️⁩

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

هیچوقت شکر گذار نبودم برای آرامشم. الان بدجور نیاز ب یه آرامش طولانی و همیشگی دارم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز الکیه خدا بخواد ب یکی سلامتی و کلی نعمت میده نخوادم ب هیشکی نمیده ...بعد ما اومدیم اسمشو گذاشتیم انگیزه و فلان...

وقتی تو اوج تک تک انگیزه هات یکاری میکنه ک ب صفر میرسی بنظرت ادم میتونه ادامه بده؟؟؟؟

نخیر

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

چند سال قبل خودم یه روز صبح که از خواب بیدار شدم گفتم اهههههه چقدر زندگی یکنواخت و کسل کننده شده ، کاش یه تنوعی تو زندگیم می بود (مصداق بارز ناسپاسی) فرداش پدربزرگ نازنینم به رحمت خدا رفت و ما تا چهل روز شدیداً درگیر مراسم بودیم ، یه روز وسط مراسم به خودم گفتم کاش ناشکری نمی‌کردم و روزت همون‌طور یکنواخت میموند ولی این غم پیش نمی‌آمد ،نه اینکه پدربزرگم بخاطر ناشکری من رفته باشه ، نه ولی هزاران دلیل برای شکر بود و ندیدم ، مثل آرامش ، سلامتی ، خانواده م و....

خدا رو شکر که عوض شدم شکر شکر شکر

چند سال قبل خودم یه روز صبح که از خواب بیدار شدم گفتم اهههههه چقدر زندگی یکنواخت و کسل کننده شده ، ک ...

کتابش چی بود گلم؟

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
همه چیز الکیه خدا بخواد ب یکی سلامتی و کلی نعمت میده نخوادم ب هیشکی نمیده ...بعد ما اومدیم اسمشو گذا ...

باور کن عزیزم این تجربه کاملا ملموس زندگی خودمه که :فکرت  رو عوض کن تا دنیات عوض بشه ! من نه نویسنده م نه شعار میدم تجربه شخصیمه

یکی از اعضای خانوادم مشکل داشت..همیشه میگفتم این بدترین نوع عذاب برا یه خونواده ست...وبدتر از این وجود نداره...بعد از سالها اون مشکل به بهترین شکل درست شد...اما من متاسفانه از یه جایی ضربه ایی خوردم که تاهمیشه باهامه...الان میفهمم...همیشه بدترین هم هست...کاش قدر زندگیمو بیشتر میدونستم...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...
خونه داشتم بخاطر ناشکری از دست دادم. الان مستاجرم  و روزی هزار بار از خدا میخوام دوباره  ص ...

همین که متوجه این قضیه شدی شکر گزاری باش می‌تونه جلو خیلی از دست دادنهای بزرگ در اینده ت رو بگیره

شکرگزاری نوشته خانم راندا برن

ممنون گلم حتما میخونم🥺

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
یکی از اعضای خانوادم مشکل داشت..همیشه میگفتم این بدترین نوع عذاب برا یه خونواده ست...وبدتر از این وج ...

آفرین دقیقا همه همچین تجربه های داریم ،توی کتاب شکرگزاری میگه در بدترین شرایط هم که قرارگرفتی نقطه های مثبتی پیدا کن و برای اونا شکرگزار باش این کار هم مشکلت رو برطرف میکنه هم درهای جدید به روت باز میشه