2777
2789

از شوهرم بگم سنتی ازدواج کردیم شب خواستگاری رفتیم برای صحبت کردن خیلی پر حرف بود   از اول بگم بلند شدیم بریم تو اتاق پاش گیر کرد به فرش و تا دم در اتاق به حالت دویده رفت به زور جلوی خندم رو گرفتم نشستیم شروع کرد از خودش گفتن و تعریف دادن و بعد از معیاراش و خواستهایی که از زنش داره گفت یه ریز حرف میزد باور کنین خیلی از حرفاش رو اصلا نفهمیدم  بعد گفت خوب تو شروع کن نگاش کردم ، از کجا بگم؟! گفت همون جایی که من گفتم منم خودم معرفی کردم سنم و اسمم و چیزای دیگه گفت خوب ملاکت برای انتخاب همسر چیه؟ منم اون چیزی که خواستم بود رو گفتم داشتم میگفتم و حواسم بود چیزی یادم نره به دفعه پرسید جمکران کجاس؟! من ساکت شدم گفتم بعله  گفت جمکران کجاس؟! با تعجب گفتم چرا؟! خندید گفت همین جوری یهو به ذهنم رسید گفتم بپرسم  من هنگ کردم کلا یادم رفت داشتم چی میگفتم اونم گفت آخه تو گوگل نوشته سوال مذهبی هم بپرسید چون خودم نمی‌دونستم میخواستم ببینم تو میدونی!؟ منم شوکه شده بودم بلند خندیدم به ده ثانیه نکشید بچه خواهرم رو فرستادن تو اتاق     طفلی خوشحال خوشحال دوید اومد نشست رو پای من یهو یه صدایی داد  من از خجالت آب شدم شوهرمم پرسید تو بودی  منم نتونستم جلوی خندم رو بگیرم گفتم نه بابا این بود بعد شوهرمم خندید یهو دیدم مامانم اومد تو اتاق با اخم گفت اگه حرفاتون تمام شده بیاین بیرون مردم منتظرن خلاصه بعد از رفتنشون تعریف کردم که علت خندمون چی بوده الان شوهرم به جمکران کجاس؟ معروف شده  

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرط جاریم هم برای ازدواج تو شب خواستگاری این بود که شوهرش سبیل نداشته باشه حالا از هر مدلی که باشه گفته بود هیچی برام مهم نیست ولی سبیل خیلی مهمه و اسمش که حرف (ی) رو نداشته نباشه چون نمیتونم بگم (ی) منظورش (ر) بوده  برادرشوهرم همیشه تعریف می‌کنه و میخنده

جالب بود خانم جمکرانی 🤣 ماله من گفتش که حق نداری تنهایی جایی بری حتی خونه مادرت🥴

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
بدترین که شنیدم حق نداری سرکار بری حق نداری تنها جایی بری جلو پدر و برادرت حجاب بذار  چادر س ...

چه پرتوقع باید این جور پسرا رو پرت کرد بیرون تا دیگه حق نداری رو به کار نبرن

جالب بود خانم جمکرانی 🤣 ماله من گفتش که حق نداری تنهایی جایی بری حتی خونه مادرت🥴

الان زنشی؟!

به من گفت میوه پوست بکن ببینم بلدی😐 البته خیلی ملایم و با شوخی گفت

مامانشم قفل کرده بود رو اینکه  باهم میریم دانشگاه درس میخونیم

اصلا فکر اینکه یه روز باید با مادرشوهرم برم دانشگاه دیوونم کرده بود😂😂

الان زنشی؟!

نه عامووو من اصلا با زور و تهدید مخالفم وضع مالیش خوب بود تحصیلکرده هم بود ولی کلا مثل من فکر نمیکرد من آدم غیرتی و متعصب دوست ندارم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
به من گفت میوه پوست بکن ببینم بلدی😐 البته خیلی ملایم و با شوخی گفت مامانشم قفل کرده بود رو اینکه & ...

عجبا عروس نمی‌خواسته همکلاسی میخواست برای تقلب    

خاطره من نیس ماله یکی از دوستامه 

یه پسره رفته بوده خاستگاری با خانوادش، بعد داغونااااا، پسره تیشرت آستین بلند پوشیده بوده 

وقتی رفتن صحبت کنن برگشته گفته خانوم من همیشه باید ست بپوشه مثلا وقتی میریم خونه مامانم اینا باید مانتو قرمز، کفش قرمز، شال قرمز، سایه ی قرمز و..... 

بعدشم گفته من خیلی اخلاقم خوبه ولی اگه ظهر بیان خونه و غذا نداشته باشیم یا غذا رو دوس نداشته باشم، میزنمت 😐

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

خواستگارای من فرق داشتن :(

یکیش گفت زنم بشی بلافاصله یه ماشین گرون میندازم زیر پات :(    ولی چون یکم خودخواه بود و مغرور ردش کردم .

یکیش هم گفت کل داراییم برایتو . میرم گدایی میکنم نمیزارم بهت سخت بگذره و بی پول بمونی (شوهرمه الان😁)

اخه من عاشق پووووولم آ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه عامووو من اصلا با زور و تهدید مخالفم وضع مالیش خوب بود تحصیلکرده هم بود ولی کلا مثل من فکر نمیکرد ...

اره درست نیست منم با آدمی که خیلی حق به جانب باشه و دستور بده کنار نمیام مگه برده میگیرن که میگن حق نداری

خاطره من نیس ماله یکی از دوستامه  یه پسره رفته بوده خاستگاری با خانوادش، بعد داغونااااا، پسره ...

وای چه خوش اخلاق ‌ ، دس بزن هم داشته :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .