2777
2789
عنوان

رفع ترک های شکمی

639 بازدید | 22 پست

دوستان سلام 

کسی میدونه این ترک های روی شکم رو با چی میشه برطرف کرد من متاهل هستم اما زایمان نداشتم اما به خاطر اینکه ۱۷ کیلو کم کردم شکمم ترک افتاده .کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟😭😭

منم دارم به خاطر چاق و لاغر شدن و کش اوردن پوسته

راه حلی ندارم😑

تو این دنیا اومدی که زندگی کنی!سهم تو آرزوهاته پس به دنبالِ همون لحظه هایی بگرد که حالت رو خوب میکنه :) 🍫›کاربری منو دختر دایی😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش هم کردی یا فقط با رژیم ۱۷ کیلو کم کردی؟ 

و اینکه سایزت چقدر تغییر کرد؟

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
منم دارم 

کسی راه حل خونگی نداره؟

من روغن زیتون استفاده کردم یکم بهتر شد

تو این دنیا اومدی که زندگی کنی!سهم تو آرزوهاته پس به دنبالِ همون لحظه هایی بگرد که حالت رو خوب میکنه :) 🍫›کاربری منو دختر دایی😝
منم دارم به خاطر چاق و لاغر شدن و کش اوردن پوسته راه حلی ندارم😑

ای وای نصف اعتماد به نفسمو گرفته بخدا همین ترک ها چاق که بودم یه غم داشتم الانم یه غم دیگه واسه این ترک هاا🥲

ای وای نصف اعتماد به نفسمو گرفته بخدا همین ترک ها چاق که بودم یه غم داشتم الانم یه غم دیگه واسه این ...

منم😭

ورزش هم کردی یا فقط با رژیم ۱۷ کیلو کم کردی؟  و اینکه سایزت چقدر تغییر کرد؟

هم ورزش کردم هم خیلی پیاده روی یه رژیم هم از یه پیج تو اینستا گرفتم سال پیش باهم همزمان تو یکسال و نیم کم شد از ۴۶ به ۴۲ رسیدم

کربوکسی تراپی سوزنی این ترکارو برطرف میکنه  البته خودم انجام ندادم ولی تو کلینیک زیاد دیدم و ر ...

کلینیک زیبایی باید برم ؟جای خوبی سراغ دارید بهم معرفی کنید ؟

هم ورزش کردم هم خیلی پیاده روی یه رژیم هم از یه پیج تو اینستا گرفتم سال پیش باهم همزمان تو یکسال و ن ...

ممنون 💋

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝