2777
2789
عنوان

نامزدم ولی هیچ ارتباطی نداریم(تماس .چت .بیرون رفتن)هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 2801 بازدید | 119 پست

انگا بزور اوردنش😐

دلبسته نشیا دختر بیشتر اذیت میشی با رفتارش

وقتی دیدیش خیلی راحت بهش بگو اگه دلت دنبال یکی دیگس ی لطفی کن همین الان بگو زندگیمو خراب نکن 

به سر سودای آغوش ِ تو دارم...  
نه ولی اونقد مامانم پرسید نماز میخونی فک کرده خیلی مذهبیم😑

اومد خواستگاری با چادر بودی؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اشتباه منو نکن توروخدا الان خودمو هی فحش میدم واسه کارایی ک کردم ماهم نامزد شدیم حتی شمارمو نخواست ک حرف بزنیم شمارمو مامانم داد بهش گفت خب شمارشو داشته باش باهم صحبت کنید توی صحبتا سرد بود منه گیج هم هی پاپیش میذاشتم میرفتم پیشش الان ازدواج کردیم میگه خودت داشتی با دمت گردو میشکستی 

اصلا سمتش نرو بذار اون بیاد زنی ناز داشته باش

یکیو میخواسته ولی شوهر کرده مث این که خیلی سال پیش

انگا دلش هنوز با اونه و نمیتونه با دختر دیگه باشه😢

وگرنه پسری ک نامزدی میکنه خودشو میکشه ی لحظه با دختر باشه باهاش حرف بزنه ن ک سرد برخورد کنه

بنظرم زندگی و اینده و موقعیت های زندگیتو فدای همچین ادمی نکن یکم دیگه صبر کن اگه دیدی همچنان سرده بیخیالش شو 

به سر سودای آغوش ِ تو دارم...  
اره

همون پس

فک کرده خیلی مومنی

ممکنه بدت بیاد باهات زود راحت بشه.

حالا چند روز صبر کن

ان شاءالله که خیر باشه عزیزم

خوش و خوشبخت باشی گل

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میشه خواهش کنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭