2777
2789
عنوان

نامزدم ولی هیچ ارتباطی نداریم(تماس .چت .بیرون رفتن)هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 119 پست

دو روز !صبر کن یه خورده .شوهر من تا دو ماه اون هم تو مکان عمومی دو نفر دیگه هم باید همراهمون بودن .بعد از دو ماه خواهرش شمارمو گرفت شبش دیدم شوهرم پیام داد دیگه تا صبح مشغول پیام دادن بودیم .البته این موضوع مال سال۸۴ هست😄

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک نامزدی ناموفق داشتم.اتفاقا نامردم خیلی مثل نامزدشما بود  وحتی زنگم نمیزد .همشهری هم نبودیم شبی که حلقه اوردن که بد نبود ولی بعدش سرد برخوردمیکرد.

خداروهزارمرتبه شود فهمیدیم یکی دیگه رو میخواسته و من انتخاب پدرش بودم دلم خیلی شکست وقتی همه جاخبرپیچیده بود وخبری از خودش و خانوادش نبود .بعداز سه ماه پدرم زنگ زد که بیاید حلقتونو ببرید اونوقت پیداشون شد.خوبه اونروزا تموم شد.

بش پیام بدم یا صبر کنم ببینم چی میشه اخه دو روزه نامزدیم

مامانت جی میگه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه😑

پس واقعا مشکل داره رک باهاش حرف بزن بگو چرا اینقد سردی و ...اگه دیدی ادامه پیدا می‌کنه یه تجدید نظر در موردش بکن من تعجب میکنم از خانمایی که میگن دو روزه و فعلا زوده اتفاقا الان باید خودشو نشون بده 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
چقدر اتیشا تنده! ۴۸ ساعت کار ادریم‌میکنی ثبت نمیشه! 🤣🤣 کاش شمارشو داشتن میگفنم قیدتو‌ بزنه ادم ...

😂😂😂بخدا معطل پیامش نیستم ک میگم شاید اجباری بوده براش منو گرفته بهم بزنم الان متوجه شم بهتره تا بعد

میگم بهش فرصت بدم بعد بگم اخه دو روزه نشونیم😑

اره چند روز صبر کن

اگه خبری نشد بگو مادرت تماس بگیره.

غریبس نامزدت؟؟  واسطه داشتید یا خودشون دیدن و پسندیدن؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔