2777
2789
عنوان

شوهر شما کمکی ب خانوادتون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 25 پست
بنظرم خانوادت اشتباه کردن . بخاطر همین توقع همکاری داری ازش. ولی عزیزم رفتارت رو با هرکسی مطابق شعور ...

اونا اصلا توقع ندارن 

من بش میگم حالا ک تو وام رو نمیخای چ اشکالداره بگیریش برا بابام اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانوادت زیاده روی کردن اصلا وظیفه اونا نبوده نهایتا خودت باید مادرشوهرتو میبردی 

اصلا منتی ندارن 

ب عنوان ی انسان چ اشکال داره ب ادم مریض و پیر کمک کرد 

کلا خانوادم ب همه کمک میکنن

منم اصلا تا حالاب روی شوهرم نیوردم ک خانوادم کاری کردن 

اما در عجبم خودش وجدان نداره 

یت نمیبینه من با دل و جون کمک مادرش میکنم 

همش به شانسه والا مادرشوهر من ارزش ی نخودم برا دومادشون نمیزاشتن عین نوکر دراختیارشون بود ولی شوهرمن ...

بی احترامی نمیکنه 

یعتی نمیتونه بکنه اینقدر خانوادم آرومو بی حاشین اما هیچ هیچ کاره خاصی هم براشون نکرده 

اصلا منتی ندارن  ب عنوان ی انسان چ اشکال داره ب ادم مریض و پیر کمک کرد  کلا خانوادم ب هم ...

نه گلم بعضی آدما خوبی رو درک نمیکنن که هیچ بعد از تکرار به چشم وظیفه بهش نگاه میکنن

بی احترامی نمیکنه  یعتی نمیتونه بکنه اینقدر خانوادم آرومو بی حاشین اما هیچ هیچ کاره خاصی هم بر ...

همینکه بی احترامی نمیکنه بسته گلم واقعا باید خداروشکر کنی یسری از مردا خیلی پستن 

واسه ما که برعکسه این همه بها دادیم بهشون و شوهرم رو پررو بار اوردیم حالا مثلا داداشم عمل داشت یه بار زنگ نزد که احوال بپرسه در این حد بیشرف و نطفه حرومه...موندم چقدر بدطالع بودم که این شده شوهرم...الهی خدا از رو زمین برش داره...البته که دیگه بمیرم هم نه یه ریال خرج میکنم واسه زندگی با این ادم بیشعور نه دل میسوزونم که کجا میره و کجا نمیره همیشه اعصاب و روان خودمو بهم میریختم ولی الان فقط دعا میکنم اول پدرش بمیره بعدم خودش :))