2777
2789
عنوان

شوهر شما کمکی ب خانوادتون میکنه ؟

416 بازدید | 25 پست

دیدید بعضی دامادا خیلی خوبن مثل پسر خانواده میمونن

با وجودی ک خانوادم خیلی کارا برای شوهرم حتی  خانوادش کردن مثلا مادر شوهرم مریض بود شوهرم کار داشت یا سر کار بارها مامان و بابام بردنش دکتر 

اما شوهرم اصلا قدر نمیدونه و هیچ کاری برای خانوادم نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه نمیکنه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

اره شوهرم میاد خونمون به مامانم میگه مامان بیاین باهم تعییر دکور بدیم کل خونه رو بهم میزنن و از نو میچینن منم میرم تو حمام تا بیام تمومه😂

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

شرکتشون وام میده بدون ضامن بش میگم بگیرش برا بابام اینا در این حد ک نامه بزنه وامو میخاد هم حاضر نیست کاری کنه برای خانوادم 

در صورتی ک میدونه و مطمئنه خیلی خوشحسابن 

فقط زورش میاد ی قدم برداره 

در صورتیکه خیلی خیلی خانوادم براش همه کاری کردن چ مادی چ معنوی 

همش به شانسه والا مادرشوهر من ارزش ی نخودم برا دومادشون نمیزاشتن عین نوکر دراختیارشون بود ولی شوهرمن خانوادم چیا ک نمیکردن برامون چ کمکایی حتی مادرشوهرم شوهرمو از مغازشون بیرون انداخت پدرم کارش داد ولی عین سگ بود درمقابل خانوادم 

کار خاصی ک نمیکنه  چون هنوز اول راهیم‌و بیشتر خانوادم کمکمون میکنن  ولی  رابطه ی شوهرم با مامان بابام  از رابطه اش با مامان بابای خودش خیلی صمیمی تر وراحت تره

انگار واقعا پسرشونه به شدت قدرشونو میدونه و...

مامان بابام واقعا راضی ان ازش خداروصدمرتبه شکر

شرکتشون وام میده بدون ضامن بش میگم بگیرش برا بابام اینا در این حد ک نامه بزنه وامو میخاد هم حاضر نیس ...

نه اصلا اینجوری نیس همسرم توی ارتشه   همش تلاش میکنه یگی از پسرخاله هامو استخدام کنه  چون دنبال کار میگرده

کار خاصی ک نمیکنه  چون هنوز اول راهیم‌و بیشتر خانوادم کمکمون میکنن  ولی  رابطه ی شوهر ...

خوش بحالت انشالله همیشه همینطور بمونه 

شوهر من خیلی بی احساسه

در صورتیکه من همه کار برای نادر پیرش میکنم 

هر روز براش غدا میفرستم مرتب بش زنگ میزنم 

همیشه سبزی و میوه میشورم بش میدم 

خونشو جارو برقی میکشم مهمان بیاد خوتشون اکثرا غذا درست میکنم میبرم ک مادر شوهرن اذیت نشه 

منتی هم سر شوهرم ندارم چون خودم دلم میسوزه براش